06 / 05 / 2024

bağ evleri nedir

bağ evleri nedir

Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. İç Güvenlik Paketi'ne alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında gençler için hükümet çok özel bir projeye start veriyor.

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır?

AFAD hak sahipliği başvurusunun detayları merakla sorgulanıyor. Peki, AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Kiracılar dikkat! Devletten kira yardımı nasıl alınır?

Kovid-19 salgını süreciyle devlet tarafından vatandaşlara yönelik yapılan sosyal yardım destekleri de arttı. Şimdi ise kiralarını ödeyemeyen vatandaşlarımız için kira başvurusu gündemde. Peki bu yardım başvurusu nedir Devletten kira yardımı nasıl alınır?

Kiracılar dikkat! Devletten 980 TL kira yardımı!

Kovid-19 salgını süreciyle devlet tarafından vatandaşlara yönelik yapılan sosyal yardım destekleri de arttı. Şimdi ise kiralarını ödeyemeyen vatandaşlarımız için kira başvurusu gündemde. Peki bu yardım başvurusu nedir? Kimler nasıl yararlanabilir? Başvuru koşulları neler?

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Doğalgaz münferit bağlantı nedir?

Doğalgaz abonelikleri, İstanbul'da İGDAŞ'ta yapılıyor. Abonelikler konut ve işyerleri için farklı şekilde yapılıyor. Peki, doğalgaz münferit bağlantı nedir? Doğalgaz münferit bağlantı nasıl yapılır?

Bağışlayana dönme koşullu bağışlama nedir?

Bağışlayanın sağlararası sonuç doğurmak üzere, malvarlığından bağışlanana karşılıksız olarak bir kazandırma yapmayı üstlendiği sözleşme, bağışlama sözleşmesi oluyor. Peki, bağışlayana dönme koşullu bağışlama nedir?

Yüklemeli bağışlama nedir?

Fiil ehliyetine sahip olan herkes, eşler arasındaki mal rejiminden veya miras hukukundan doğan sınırlamalar saklı kalmak üzere, bağışlama yapabilir. Peki, yüklemeli bağışlama nedir? Yüklemeli bağışlama nasıl yapılır?

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Bağımlılar için Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak!

Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. İç Güvenlik Paketi'ne alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında gençler için hükümet çok özel bir projeye start veriyor.

Koşullu bağışlama nedir?

Bağışlayanın sağlararası sonuç doğurmak üzere, malvarlığından bağışlanana karşılıksız olarak bir kazandırma yapmayı üstlendiği sözleşme, bağışlama sözleşmesi olarak tanımlanıyor. Peki, koşullu bağışlama nedir? Koşullu bağış nasıl yapılır?

bağ evleri nedir Haberi

bağ evleri nedir

Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen sentetik uyuşturucu kullanımıyla ilgili somut adımlar atılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde sentetik uyuşturucularla ilgili mücadelenin startı verilmişti. Sağlık Bakanlığı, hastanelerde tedavi gören gençler için Türkiye genelinde bağ evleri kuracak. 


CİDDİ BİR İLERLEME OLDU 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Umut Mert Aksoy, “Hükümet bu işe el attığından beri ciddi bir ilerleme kaydedildi. Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak. Hastaneden çıkan gençler bu evde rehabilite olacaklar” dedi.


GENÇLER SPOR ETKiNLiKLERiNDE BULUNACAK

“En büyük sıkıntımız AMATEM ve ÇEMATEM’de tedavi gören gençleri takip edemiyorduk” diyen Aksoy, “Bakanlık Türkiye’nin dört bir yanına bağ evleri kuracak. Gençler, sosyal ve spor etkinlikleri yapacak” diye konuştu.   


Ercan Öztürk /...