21 / 05 / 2024

Bağarası Bozdoğan yolu

Bağarası Bozdoğan yolu

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti döneminde Aydın'da yapılan karayolu yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için devlet tarafından destek sağlanıyor. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın! 

Devlet dar gelirli vatandaşlara destek ödemesi yapıyor. e-Devlet’ten hemen müracaat edin! PTT'den 900 ile 2.500 TL arasında anında nakit para alın. İşte ödemelere ilişkin merak edilenler...

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Kazakistan-Özbekistan arasında demir yolu hattı inşa edilecek!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yaptığı açıklamada Türkistan şehriyle Özbekistan'ın başkenti Taşkent arasında hızlı tren demir yolu hattının inşa edileceğini açıkladı.

İran ve Afganistan arasındaki demir yolu hattının 140 kilometresi açıldı!

İran'ın kuzeydoğusundaki Rezevi Horasanı eyaletine bağlı Haf kenti ile Afganistan'ın Herat kenti arasında yapılan demir yolu hattı açıldı. 

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Gayrimenkulde başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer!

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu!

Daha önce SOYAK, Makro İnşaat ve TORKAM İnşaat'ta satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapan Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu.

Bağarası Bozdoğan yolu Haberi

Bağarası Bozdoğan yolu

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte Öz, yapımı devam eden Aydın Çevre Yolu'nu yerinde inceledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı toplantıda Aydın'da yapılan yol yatırımları ele alındı.


"Kısa zamanda tamamlanacak"

Aydın Çevre Yolu projesinin planlarını yakından inceleyen Öz, "Aydın-İzmir otoyolunu Denizli'ye bağlayacak olan otoyolun kamulaştırması tamamlanmak üzere ve bu yol kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca Didim turizm yolu, Bağarası - Bozdoğan yolu, Karpuzlu - Milas yolu ve Çine çayı köprüsü, Koçarlı - İncirliova yolu, Köşk - Ödemiş, Nazilli aslanlı - Beydağ yolu, Karacasu -Tavas yolu, Bozdoğan - Muğla yatağan yolları için de girişmelerimiz sürüyor. Aydın'ın yol sorunu kalmayacak" dedi. AK Partili Öz, seçim öncesinde söz verdiği gibi şantiyelerde olmaya devam edeceğini de sözlerine...