26 / 05 / 2024

Bağbaşı TOKİ Belediye konutları

Bağbaşı TOKİ Belediye konutları

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021!

Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Van Tuşba TOKİ kura sonucu 23.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinde son durum ne?

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Bursa Hanlar Bölgesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hanlar Bölgesi'nde yıkım çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Hanlar Bölgesi'ni kamufle eden binaları teker teker ortadan kaldırıyor.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020!

TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonuçları 28.04.2020, Köprübaşı TOKİ 2020 kazananlar listesi...

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kağıthane Yahya Kemal'de kentsel dönüşüm başladı!

Kağıthane Belediyesi, Yahya Kemal Mahallesi’nde yıkılmasına karar verilen 30 bina için çalışmalara başladı. Belediye ekipleri tarafından binalarda asbest tespit çalışmaları yapıldı. 

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Bağbaşı TOKİ Belediye konutları Haberi

Bağbaşı TOKİ Belediye konutları


Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanındaki mülkiyeti Kırşehir Belediyesine ait çeşitli tiplerdeki 45 adet konut sahipleri ile buluşacak. Satışlar 28-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre gerçekleşecek.2 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile peşin satılacak konutların satışı ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, " Belediye web sitemizde yer alan tablodaki sıralama esas alınarak başlatılacak ihale Belediyemizin Kuşdilli Mahallesi Terme Caddesi Ek Hizmet Binasının 4. katında bulunan Meclis toplantı salonunda toplanacak Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda yapılacak. 

Ayrıca satış ile ilgili duyurularımızı el ilanları, şehrimizin çeşitli yerlerinde bulunan reklam panolarıyla halkımıza duyurduk. 


Vatandaşlarımız gerekli bütün şartlar ve evrakları da Belediyemizin web sitesinde bulabilir. Daha ayrıntılı bilgi için İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün Emlak Kamulaştırma...