08 / 05 / 2024

Bağbaşı TOKİ evleri

Bağbaşı TOKİ evleri

Kırşehir ‘de Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ 3. Etap'ta çalışmalar hızla devam ediyor.

Başaktepe Evleri daire fiyatları!

Başaktepe Evleri daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Başaktepe Evleri projesi toplam 80 daireden oluşuyor.

Başakşehir Başaktepe Evleri fiyat!

2018 yılı Mart ayında teslimlerin gerçekleşeceği Başakşehir Başaktepe Evleri 80 adet daireden meydana geliyor. İşte Başakşehir Başaktepe Evleri fiyat...

Başaktepe Evleri fiyat listesi!

80 adet daireden meydana gelen Başaktepe Evleri Aydur İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 10 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Başaktepe Evleri fiyat listesi...

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Emlak Konut Başkent Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut Başkent Evleri fiyat listesi 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Emlak Konut Başkent Evleri'nde taksitler 850 TL'den başlıyor...

Emlak Konut Başkent Evleri fiyatlar!

Emlak Konut Başkent Evleri fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Başkent Evleri'nde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

2016 Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru dönemi!

2016 Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Mart Pazartesi günü başlayacak. Toplamda 73 adet konutun satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 114 bin 701 TL'den başlıyor.

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu!

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 200 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Toplamda 272 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki Kocaeli Kandıra TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

Osmaniye Düziçi 3. Etap TOKİ Evleri için çalışmalar başladı!

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

Balıkesir Manyas TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Balıkesir Manyas TOKİ Evleri başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamına 500 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor.

Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri başvuru süresi!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri başvuru süresi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Kura yöntemiyle emeklilere özel satışa çıkarılan projede daire fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri başvuru!

Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri başvuru işlemleri için son gün 31 Mart 2016. Ödeme seçenekleri arasında 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanan projede 2+1 daireler yer alıyor.

Bağbaşı TOKİ evleri Haberi

Bağbaşı TOKİ evleri


Kırşehir Bağbaşı Mahallesi’nde  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen Bağbaşı TOKİ 3. Etap'ta inşaat devam ediyor.

Yapımı devam eden ve hızla inşaatı yükselen TOKİ 3. Etabı çalışmaları hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Bağbaşı Kentsel dönüşüm projesinde yapılan 3. ve son etabı yapıyoruz.Son etapta mimari değişikliklerde var özellikle dış cephede. TOKİ standartları gayet yükseldi. İnşaatlarımız kaliteli müteahhidimize işleri hızlı bir şekilde yapıyor kolaylıklar diliyoruz. Rabbim İnşallah kaza bela vermeden en hızlı en güzel şekilde kimseye zarar gelmeden güzel bir çalışmayı gerçekleştiriliyor”dedi.

Başkan Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bağbaşı kentsel dönüşümümüz bizim 2009’da ki ilk projelerimizden bir tanesi idi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir’in Üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde insanlarımızın, burada yaşayan insanlarımızın...