05 / 05 / 2024

Bağbaşı TOKİ konutları

Bağbaşı TOKİ konutları

ŞEHRİMİZDE kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağbaşı Mahallesi’ne Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan konutlar satışa çıkarıldı. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi Kırşehir İl Özel İdaresi web sitesinden öğrenilebilecek.

Depremzedelere bağışlanacak konutlar için KDV alınmayacak!

Depremzedelere bağışlanacak konutlar için KDV istisnası açıklandı. Buna göre, bağışlanacak konutların inşası dolayısıyla kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına yapılan teslim ve hizmetler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar KDV'den muaf olacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ konutları başvuru şartları neler? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ)  gelir seviyesi düşük vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için uygun fiyatta konut satışı kampanyası başlatmıştı. TOKİ, en düşük 83 bin liraden başlayan fiyat ve 348 liralık taksit imkânları veriyor. Peki TOKİ konutları başvuru şartları neler? 

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

TOKİ konutları başvuru şartları 2019!

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkardığı 50 bin sosyal konut projesinde başvuru dönemi başladı. Peki başvurular nereye ve nasıl yapılacak? İşte TOKİ konutları başvuru şartları 2019...

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış!

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış fırsatı sunuluyor. 25. yıla özel topraktan senetli ön satış imkanı bulunan Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Besni TOKİ Konutlarına 2 Bin 147 başvuru yapıldı!

Adıyaman’ın Besni ilçesi Kayaardı Bölgesine dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yapılan 474 TOKİ konutlarına 1895 yeşil kartlı ve 252 engelli olmak üzere toplam 2 bin 147 başvuru yapıldı.

Bekaş Başkent Konutları ile Ankaralılar beklediği projeye kavuşacak!

Kentin en eski yerleşim yerlerinden Çiğdem Mahallesi de uzun süredir beklediği markalı konut projesi konseptine “BEKAŞ Başkent Konutları” ile kavuşacak.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bağbaşı TOKİ konutları Haberi

Bağbaşı TOKİ konutları

Kırşehir İl Özel İdaresi’nin BağbaşıTOKİ konutlarında bulunan 8 adet dairesi satılacak. Mülkiyeti Kırşehir İl Özel İdaresi’ne ait olan merkez Bağbaşı kentsel dönüşüm alanında 4827 ada 1 nolu parsel üzerinde bulunan C2 tipi 2. Blok 3. kattaki 13‐14‐15‐16 nolu dairelerle 4. kattaki 17‐18‐19‐20 nolu daireler olmak üzere toplam 8 adet daire, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre satılacak.


İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamaya göre, ihale 1 Mart 2016 tarihinde saat

10.15’te Kırşehir İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Mülkiyeti Kırşehir İl Özel İdaresi’ne ait olan Bağbaşı TOKİ konutlarındaki 8 daireyi satın almak isteyen

vatandaşların Kırşehir İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri

gerektiği bildirilirken, müracaat eden alıcılara ihale öncesi konutlar hakkında bilgi verilecek ve

konutlaryerinde gösterilecek.


Vatandaşların ihaleye katılmaları için...