15 / 05 / 2024

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yapılan sunumda önümüzdeki dönemde trafiğin rahatlaması amacıyla çok sayıda kavşak ve yan yolların inşa edileceği belirtildi...

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Bağcılar Barbaros Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar ilçesi, Barbaros mahallesi, 3304 ada, 8, 9, 10 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Bağcılar Mahmutbey 1/5000 ve 1/1000 imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Mahmutbey Mahallesi, 3408 ada, 9 parselin kuzeyindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar'a 11 bin 569 kapasiteli otopark yapılacak!

Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi partisinin son mitingini Bağcılar'da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar'a 11 bin 569 araç kapasiteli otoparklar yapılacağını söyledi.

Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Bağcılar'da Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği (HAYPADER) tarafından hayata geçirilen Bağcılar Özel Eğitim Uygulama Okulu Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bağcılar Engelsiz Üniversite hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan “Engelli dostu şehirler inşa etmeli” kapsamında Bağcılar Belediyesi ve Medipol Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Engelsiz Üniversite’nin açılışına katıldı. 

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Haberi

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yapılan sunumda önümüzdeki dönemde trafiğin rahatlaması amacıyla çok sayıda kavşak ve yan yolların inşa edileceği belirtildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Fatma Şahin de ‘engelli dostu’ otobüslerin önemine dikkat çekerek, yeni kaldırım ve yaya geçitlerinin engellilerin dikkate alınarak inşa edilmesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. 


İlçe muhtarlarının, esnafın ve mahalle sakinlerinin katıldığı Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı yoğun katılımla yapıldı. İlçedeki ulaşım probleminin çözüme kavuşturulması için önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projelerin ele alındığı toplantıda yapılacak kavşaklar ve yeni yollarla ilgili detaylı bilgi verildi.


Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda yaptığı konuşmada, bir önceki toplantıda Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konuşulduğunu belirterek, “Konsey’de alınan kararlar belediyemiz...