29 / 04 / 2024

Bağcılar Batışehir dükkan ihalesi

Bağcılar Batışehir dükkan ihalesi

Batışehir projesindeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm sorunu: Sitenin hurdası satıldı!

Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinlerinden kiminin elektriği kesik, kiminin ise doğalgazı. Sebebi “riskli” sitede başlanması planlanan kentsel dönüşüm. Hak sahiplerine “Evlerinizden çıkın” dayatmasında bulunuluyor, vatandaşlar salgın günlerinde nereye gideceklerini bilemiyor. 

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Bağcılar Batışehir dükkan ihalesi Haberi

Bağcılar Batışehir dükkan ihalesi

Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesi, Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 3 bin 226 tane daire ve 121 tane cadde dükkanı bulunuyor. Projede yaşam başladı.


Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükselen Batışehir 167 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları

Batışehir projesindeki dükkanlar 166 bin TL'den, loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Batışehir'deki dükkanların ihalesi 13 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleşecek. İhale projenin satış ofisine yapılacak. 


Bağcılar Batışehir projesinde sauna, yüzme havuzu, spor alanlar, yürüyüş yolları, mağazalar, fitness center, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Esra Nur...