08 / 05 / 2024

bağcılar belediye yeni belediye binası açıldı

bağcılar belediye yeni belediye binası açıldı

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

İBB, Bağcılar'daki arsayı 16 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 15 milyon 959 bin 325 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

bağcılar belediye yeni belediye binası açıldı Haberi

bağcılar belediye yeni belediye binası açıldı

Bağcılar Belediyesi tarafından 2017 yılında temeli atılan modern yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Milliyet'te yer alan habere göre; Güneşli Mahallesi’ndeki eski hizmet binasının yanındaki 23 bin metrekare alan üzerine inşa edilen bina tamamlanarak hizmete açıldı. 

Yeni görev yerlerine geçen belediye personeli, yeni binadaki mesailerinin ilk gününde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı alkışlarla karşıladı.

“BAĞCILARLILAR ÇOK ŞANSLI” 

Açılış törenine katılan Bağcılar’ın kurucu belediye başkanı Feyzullah Kıyıklık, “Bağcılar bir okuldur. Bu okulun bütün idarecilerine ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi. Vatandaşın hizmet alacağı yerlerin onlara yakışır olması gerektiğini söyleyen İlçe Kaymakamı Mustafa Elpan ise “Çok güzel bir bina olmuş. Bu noktada Bağcılarlı vatandaşlarımızın çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATARIZ” 

Ev sahibi Bağcılar...