15 / 05 / 2024

Bağcılar havuzu

Bağcılar havuzu

Bağcılar’da dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen yel değirmenli süslü havuz ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Akşam saatlerinden itibaren ışık gösterisi sunulan zengin peyzajlı yel değirmenli havuz ilçe sakinleri farklı bir nostaljiyi yaşıyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesine 22 havuz!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu. İlçede hizmete sunulan kapalı yüzme havuzu sayısı 6’ya ulaşırken öğrenciler bu havuzlardan ücretsiz yararlanıyor.

Bağcılar'ın 22 mahallesinde kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Bağcılar'da inşaatı tamamlanan Kazım Karabekir, Demirkapı ve Evren kapalı yüzme havuzları düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi hizmete açıldı!

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar Yüzyıl Spor Kompleksi açıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen; içerisinde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol salonlarının da bulunduğu Yüzyıl Spor Kompleksi, çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Bağcılar'a Balkan mimarisi tarzında park inşa edilecek!

Bağcılar Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’ne inşa edeceği Plevne Parkı ilçe sakinlerini heyecanlandırdı. Osmanlı-Balkan mimarisinin sentezinden oluşan Park’ta kafeterya, yürüme parkuru, süs havuzu ve ahşap oturma alanları bulunacak.

Bağcılar'a balkan mimarisi tarzında park inşa edilecek!

Bağcılar Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi’ne inşa edeceği Plevne Parkı ilçe sakinlerini heyecanlandırdı. Osmanlı-Balkan mimarisinin sentezinden oluşan Park’ta kafeterya, yürüme parkuru, süs havuzu ve ahşap oturma alanları bulunacak.

Bağcılar Batışehir Loca nerede?

İçinde; yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve bunun gibi sosyal olanakların bulunduğu Bağcılar Batışehir Loca nerede?

Batı Şehir Loca Bağcılar adres!

Sosyal alanları arasında; fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları bulunan Batı Şehir Loca Bağcılar adres bilgileri şu şekilde: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar/İstanbul...

Batışehir Bağcılar örnek daire!

Batışehir Bağcılar örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, fitness center, sauna, otopark, güvenlik bulunuyor...

Bağcılar Batışehir Loca ne zaman teslim?

İçinde sauna, buhar odası, fitness merkezi, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanının yer aldığı Bağcılar Batışehir Loca ne zaman teslim edilecek? Projede, 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut alabiliyorsunuz.

Bağcılar Ebubekir Parkı otopark ve kapalı yüzme havuzu yapım işi!

Bağcılar Ebubekir Parkı zemin altı otopark ve kapalı yüzme havuzu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 4 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek...

Bağcılar'da yüzme havuzu ve spor salonunun temeli atıldı!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, törene Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra okul müdürleri ve öğrenciler katıldı...

Bağcılar'da zemin altı otopark ve kapalı yüzme havuzu inşaatı yapım işi!

Bağcılar Ebubekir Parkı Zemin Altı Otopark Ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatı yapım işi ihalesi 4 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00 'da Merter Güngören 'de gerçekleştirilecek...

Bağcılar havuzu Haberi

Bağcılar havuzu

Yeni mimari yaşam alanlarının inşa edildiği sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Bağcılar Belediyesi’nin nostaljiyi yaşatmak amacıyla hizmete sunulan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Nostalji Bahçeleri ile başlayan bu önemli projelere yeni kavşak, havuz, park ve bahçeler ekleniyor. Sıkça ziyaret edilen prestij ve yürüyüş yollarının hayata geçirildiği Bağcılar yel değirmenli yeni bir süs havuzuna kavuştu. Bağcılar’ın adına yakışır projelerinden olan Yel değirmenli süs havuzu ilçe sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Hürriyet, Atatürk, Malazgirt ve Mimar Sinan caddelerinin kesiştiği noktada inşa edilen süs havuzundaki yel değirmeni Bağcılarlılara nostaljiyi yaşatıyor.

YÜKSEKLİĞİ 3 METRE 

Dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen 3 metre yüksekliğindeki yel değirmeninin ana gövdesi çelikten inşa edildi. Pervanesi ahşap yapılan yel değirmeninin dışı da suni taşla kaplandı. Çevresindeki zemin çimle kaplı olan süs...