28 / 04 / 2024

Bağcılar’da yel değirmenli süslü havuz yapıldı!

Bağcılar’da yel değirmenli süslü havuz yapıldı!

Bağcılar’da dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen yel değirmenli süslü havuz ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Akşam saatlerinden itibaren ışık gösterisi sunulan zengin peyzajlı yel değirmenli havuz ilçe sakinleri farklı bir nostaljiyi yaşıyor.



Yeni mimari yaşam alanlarının inşa edildiği sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Bağcılar Belediyesi’nin nostaljiyi yaşatmak amacıyla hizmete sunulan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Nostalji Bahçeleri ile başlayan bu önemli projelere yeni kavşak, havuz, park ve bahçeler ekleniyor. Sıkça ziyaret edilen prestij ve yürüyüş yollarının hayata geçirildiği Bağcılar yel değirmenli yeni bir süs havuzuna kavuştu. Bağcılar’ın adına yakışır projelerinden olan Yel değirmenli süs havuzu ilçe sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Hürriyet, Atatürk, Malazgirt ve Mimar Sinan caddelerinin kesiştiği noktada inşa edilen süs havuzundaki yel değirmeni Bağcılarlılara nostaljiyi yaşatıyor.

YÜKSEKLİĞİ 3 METRE 

Dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen 3 metre yüksekliğindeki yel değirmeninin ana gövdesi çelikten inşa edildi. Pervanesi ahşap yapılan yel değirmeninin dışı da suni taşla kaplandı. Çevresindeki zemin çimle kaplı olan süs havuzunda akşam saatlerinden itibaren ışık gösterisi yapılıyor. 



Geri Dön