14 / 05 / 2024

Bağcılar yel değirmenli havuz

Bağcılar yel değirmenli havuz

Bağcılar’da dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen yel değirmenli süslü havuz ilçeye ayrı bir güzellik kattı. Akşam saatlerinden itibaren ışık gösterisi sunulan zengin peyzajlı yel değirmenli havuz ilçe sakinleri farklı bir nostaljiyi yaşıyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Bağcılar Mahmutbey'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey'de yer alan TİM imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bağcılar Kirazlı imar planı değişikliği askıda!

Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesinde yer alan 597 parsel ve 2873 ada 6 parsellerin bir kısmı ile 3235 ada 1 parsel ve 597 parselin doğusundaki kadastral boşluğa ilişkin imar planı değişikliği askıda...

Bağcılar Mahmutbey'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 Ekim'de yapılacak..

Bağcılar Mahmutbey'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Bağcılar'da  10 milyon 170 bin 120,00 TL bedelle arsa satışı yapılacak.  19 Haziran 2018 tarihinde ihale edilecek arsa için 305 bin 103,60 TL geçici teminat bedeli verilmesi gerekiyor. 

Bağcılar Kirazlı Evren imar planı değişikliği askıda!

İBB Bağcılar Kirazlı Evren Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı..

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından Mahmutbey Mahallesi'nde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 11 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek..

Bağcılar Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Bağcılar’da kentsel dönüşümle yenilenen bin 200 daireli Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor.

Bağcılar yel değirmenli havuz Haberi

Bağcılar yel değirmenli havuz

Yeni mimari yaşam alanlarının inşa edildiği sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Bağcılar Belediyesi’nin nostaljiyi yaşatmak amacıyla hizmete sunulan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Nostalji Bahçeleri ile başlayan bu önemli projelere yeni kavşak, havuz, park ve bahçeler ekleniyor. Sıkça ziyaret edilen prestij ve yürüyüş yollarının hayata geçirildiği Bağcılar yel değirmenli yeni bir süs havuzuna kavuştu. Bağcılar’ın adına yakışır projelerinden olan Yel değirmenli süs havuzu ilçe sakinleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Hürriyet, Atatürk, Malazgirt ve Mimar Sinan caddelerinin kesiştiği noktada inşa edilen süs havuzundaki yel değirmeni Bağcılarlılara nostaljiyi yaşatıyor.

YÜKSEKLİĞİ 3 METRE 

Dört caddenin kesiştiği noktaya inşa edilen 3 metre yüksekliğindeki yel değirmeninin ana gövdesi çelikten inşa edildi. Pervanesi ahşap yapılan yel değirmeninin dışı da suni taşla kaplandı. Çevresindeki zemin çimle kaplı olan süs...