07 / 05 / 2024

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu

Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Hidayet Türkoğlu'dan Abdi İpekçi açıklaması!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu yaptığı açıklamada "Abdi İpekçi Spor Salonu'nun olduğu 75-80 bin metrekarelik araziye bir basketbol tesisi inşa etmek için çalışmalar sürüyor" dedi.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 80 adet konut için başvurular 15 Aralık 2017-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Türkoğlu TOKİ Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 91 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Türkoğlu başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 36 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu Haberi

Bağcılar Hidayet Türkoğlu Paralimpik Spor Salonu


Cumhurbaşkanı Danışmanı, A Milli Basketbol Takımı ile NBA Ligi’nin eski basketbolcusu Hidayet Türkoğlu, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret ederek, Paralimpik Spor Salonu’nun açılış kurdelesini kesecek

“PARALİMPİK SPOR SALONU’NUN AÇILIŞ KURDELESİNİ KESECEK”


Engelliler Sarayı’na bir ziyaret gerçekleştirecek olan Türkoğlu, burada Süper Lig’de mücadele veren Bağcılar Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı oyuncuları ile Bağcılarlı engelli milli atletlerle bir araya gelecek. Engelliler Sarayı’nda mesleki kurs verilen sınıfları da ziyaret edecek olan Türkoğlu, ardından içerisinde vücut geliştirme, koşu bandı, kas geliştirme ve diğer bir çok jimnastik spor aletlerinin bulunduğu Paralimpik Spor Salonu’nun açılışını...