28 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…



Türkiye, uzun zamandır Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini beklemekte. TOKİ’nin sosyal konut projesinin tüm detayları da uzun bir süredir merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise iki gün önce projenin detaylarını paylaştı. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi başvuruları ise dün başladı.

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile birlikte 81 vilayette yer alacak olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi 24 saat içerisinde tam tamına 1 milyon 565 bin 841 kişi tarafından başvuru aldığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı.

Kahramanmaraş’ta ise toplam tam olarak yedi adet proje yapılacak. Bu projeleri ise; Afşin, Çağlayancerit, Elbistan, Göksun, Merkez, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde bulunacak.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ 250 bin konut projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler gerçekleşecek. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Projesi’nde kaç konut gerçekleşecek ve nasıl başvurulacak? İşte 6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu 2022 ucuz konut projesi...

 


Geri Dön