27 / 04 / 2024

bağcılar metro 2019

bağcılar metro 2019

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Bağcılar'da 2020 yılında 4 bin 450 nikah kıyıldı!

Bağcılar'da 2020 yılında  4 bin 450 çift dünya evine girdi. 2019 yılında bu rakam 5 bin 353’tü. 

Bağcılar'ın nüfusu kentsel dönüşümle arttı!

TÜİK, 2019 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nin sonuçlarını açıkladı. Bağcılar 745 bin 125 kişilik nüfusuyla İstanbul’un en büyük 3’üncü ilçesi oldu. Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde başarılı olmasıyla nüfusun arttığı belirtildi.

Bağcılar Yavuzselim 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 1075 ada, 1 parsel ile Kuzeyinde ve Batısında yer alan kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Tavuk Dünyası Bağcılar Meydan'da şube açtı!

Tavuk Dünyası 2019’a, zengin menüsünde yer alan ödüllü ve özel lezzetlerini sunmak üzere Bağcılar Meydan’da açtığı yepyeni restoranıyla ‘merhaba’ dedi...

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bağcılar Luxera Meydan fiyat!

Bağcılar Luxera Meydan fiyat listesi 333 bin TL'den başlıyor. Luxera Meydan projesi Aralık 2019 yılında teslim ediliyor...

Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!

İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje 8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

bağcılar metro 2019 Haberi

bağcılar metro 2019

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden aday gösterdiği Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, üçüncü dönemin projelerini  ‘Proje Tanıtım” toplantısında dile getirdi. Star'da yer alan habere göre; Çağırıcı, “Toplumun her kesimine yönelik hizmetlerimiz var ama projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere yönelik. Onlar hayal edecek, düşlerini tasarlayacak biz de hayata geçireceğiz” dedi.İşte Çağırıcı'nın projeleri;

1- 55 bin metrekarelik alana yapılan Bağcılar Meydanı tamamlandığında İstanbul’un en büyük meydanı olacak. Millet Kıraathanesi de inşa edilen meydanın etrafında bulunan evlerin siluetleri ve kat yükseklikleri aynı hizada korunacak. 

2- 150 bin metrekare alana içinde sosyal tesisler bulunan Millet Bahçesi yapılıyor. 

3- Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi yenileniyor. Güneşli Kültür Merkezi de ilçeye değer katacak. 

4- Bağcılar Meydan’a 5 katlı kütüphane yapılacak. 24 saat açık olacak kütüphanede tiyatro salonu...