07 / 05 / 2024

bağcılar park ihalesi

bağcılar park ihalesi

Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, yer altı katlı otopark ve üzeri park yapılması ve bunun için yapılacak yatırım bedelinin kira bedeline mahsup edilmek üzere 25 yıl süre ile ihale yoluyla kiraya verilecek.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Mahmutbey'de 27.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi tarafından Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. Arsanın satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak..

Bağcılar Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralık işyeri!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden arttığı Bağcılar'a Çetsa Park projesi geliyor. İstanbul Bağcılar'da Göztepe Mahallesi'nde yükselen Çetsa Park projesi, iki blok olarak yükseliyor.

Bağcılar Çetsa Park Evleri'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm sürecinin hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da Çetsa Park Evleri’nin temeli atıldı. Proje 2 blok halinde inşa edilecek.

TOKİ Bağcılar 32 dersliklik ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul Bağcılar'da inşa edeceği 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 32 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ihalesi bugün.

bağcılar park ihalesi Haberi

bağcılar park ihalesi


Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından, yer altı katlı otopark ve üzeri park yapılması ve bunun için yapılacak yatırım bedelinin kira bedeline mahsup edilmek üzere 25 yıl süre ile ihale yoluyla kiraya verilecek. 


Tespit edilen yatırım bedeli 3 milyon 900 bin TL + KDV olan otopark ve park projesinin aylık tahmini kira bedeli 13 bin TL + KDV. İhale 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.


İHALE


Bağcılar Belediye Başkanlığından:


1 - Bağcılar İlçesi, Evren Mahallesi, 2342 ada 12 parselin güneyinde bulunan 15.09.2008 onanlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarında park alanında kalan tescilsiz kısımda yer altı katlı otopark ve üzeri park yapılması ve bunun için yapılacak yatırım bedelinin aylık kira bedeline mahsup edilmek üzere 25 yıl süre ile ihale yoluyla kiraya verilecektir.

2 - Tespit edilen...