09 / 05 / 2024

bağcılar tuz stoğu

bağcılar tuz stoğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM'dan yapılan uyarıda, beklenen kar yağışının İstanbul il genelinde etkili olacağı belirtildi. Bağcılar Belediyesi’nin 92 personeli de yoğun kar yağışı halinde cadde ve sokaklarda çalışma yapacak...

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da bir binada çatlaklar tespit edildi!

İstanbul'da önceki gün meydana gelen deprem sonrası Bağcılar'da bir binada çatlaklar oluştuğu tespit edildi. Apartman sakinleri çatlaklar nedeniyle yetkililere tedirginliklerini belirterek, binanın incelenmesini istedi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Bağcılar'da icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey Doğu Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Doğu Kavşağı - Batı Kavşağı Arası Güney Yan Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli askıda...

Bağcılar'da icradan 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Satış Memurluğu, İstanbul'un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 481 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

bağcılar tuz stoğu Haberi

bağcılar tuz stoğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan uyarıda, beklenen kar yağışının İstanbul il genelinde etkili olacağı belirtildi. Bağcılar Belediyesi’nin 92 personeli de yoğun kar yağışı halinde cadde ve sokaklarda çalışma yapacak. Toplam 800 ton tuz stoğu bulunan ilçedeki ekipler, buzlanmayla mücadele etmek için hazır bekliyor.


Bağcılar Belediyesi muhtemel kar yağışı veya buzlanmaya karşı hazırlık çalışmalarını tamamladı. Yoğun kar yağışı uyarısı ile birlikte ekipler acil durum haline geçirildi. Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri, 08.00-16.00 saatleri, 16.00-00.00 saatleri ve 00.00-08.00 saatleri arasında olmak üzere üç vardiye olarak çalışıyorlar. İlçenin yedi bölgesinde görev yapacak olan kar küreme araçları, greyder ve tuz yüklenen iki iş makinesi hazır bekletiliyor. Ayrıca 500 adet çuvallanmış tuz da, acil durumlarda kullanılmak üzere...