19 / 05 / 2024

bağcılar Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

bağcılar Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Şahin ve Emin Erarslan tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 10 bin TL 'lik sermaye ile Bağcılar 'da kuruldu...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar'a bağlı Yüzyıl Mahallesi, 1974 ada, 1, 2, 3 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Yüzyıl Mahallesi, 2239 ada, 2 parselin güneyinde bulunan tescil harici alana ilişkin plan tadilatı askıya çıktı..

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bağcılar Yüzyıl Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 2 bin 900 kişilik kapasiteye sahip olan Yüzyıl Merkez Camii’nin temeli törenle atıldı. 

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

bağcılar Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

bağcılar Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 11 Eylül 2013 tarihinde kuruldu. 


Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü havuz jacuzzi sauna solaryum sağlık ve kür banyoları şok havuzu süs havuzu masaj havuzu çamur ve kaplıca tesislerinin resmi ve özel her nevi inşaatını ve üretimini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yörünge Havuz ve Kimyasal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mahmutbey Mahallesi İstoç Ticaret Merkezi 29. Yol Sokak No: 140...