06 / 05 / 2024

bağcılara katlı otopark

bağcılara katlı otopark

Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşü- I nülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan da pazar yeri olarak kullanılacak...

Bağcılar Demirkapı'ya katlı otopark!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hikmetine sunulduğu Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Demirkapı'ya 343 araçlık katlı otopark yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de katkısıyla önemli ulaşım projelerinin halkın hizmetine sunulduğu, Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Demirkapı'ya katlı otopark!

İstanbul’un nüfus yoğunluğu olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar’da trafik sorununu çözmek amacıyla hazırlanan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede şu ana kadar 1267 araçlık kapalı otopark hizmete sunuldu.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da bina sakinlerini korkutan çatlak!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

bağcılara katlı otopark Haberi

bağcılara katlı otopark

Avrupa otobanı ve havaalanı aksı üzerinde bulunan Bağcılar ilçesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla 343 araçlık üç katlı otopark inşa edilecek.

Toplam 13 bin 336 metrekarelik bir alana inşa edilmesi düşü- I nülen üç katlı otopark 343 araç kapasiteli olacak. Plana göre inşası düşünülen tesisin teras katında ise 3 bin 334 metrekarelik bir alan da pazar yeri olarak kullanılacak. Yine, pazarın kurulmadığı günlerde de bu alan otopark alanı olarak halkın hizmetine tahsis edilecek. 


4 metro, 1 tramvay hattı, otoparklı yeni yaşam alanları ve katlı otoparklarıyla yakın gelecekte trafik meselesini çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Ulaşım hizmetleri başta olmak üzere, Bölge Parkı ve Gençlik Merkezi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a çok teşekkür ediyorum. Kirazlı-Metrokent metro...