19 / 05 / 2024

Bağcılara yurt mu yapılacak

Bağcılara yurt mu yapılacak

BAGİMDER’in öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından olan barınma sorununa çözüm bulmak amacıyla hayırsever işadamlarının da katkısıyla 150 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu yaptıracağı belirtildi.

Muş'ta yaklaşık 480 bin metrekare hazine arazisi kullanıcılara satılacak!

Muş Hasköy'de 478 bin metrekare civarındaki hazine arazisi kullanıcılara satılmak üzere belediyeye devredildi.

Öğrenciler dikkat! Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Ön kayıtlarını yaptıracak olan öğrenciler, fakültesine yakın bir noktada ev kiralamak için arayışlara başladı. Peki Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ergün Turan'dan dolandırıcılara karşı uyarı!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.

TOKİ'den dolandırıcılara karşı uyarı!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.

Bağcılar'da emlak fiyatlarında balon mu var?

İstanbul'un en büyük nüfusuna sahip ilçesi Bağcılar'ın merkezinde ki daire fiyatlarının artışını, işyerlerinin kiralarının yükselme sebeplerini araştırdık. Delice Emlak Gayrimenkul Danışmanı Memduh Delice daire ve işyeri fiyatları hakkında konuştu..

Bağcılar Bağlar 3134 ada, 9 parselin imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Belediyesi, Bağlar Mahallesi 3134 ada 9 parseldeki okul binasına yapılacak ek bina ve yurt binası için 1/1000 ölçekli imar planında yapılan değişikliği askıya çıkardı. İşte o imar planı...

Bağcılar'da 61 kilometrelik su kanalının temizliği yapıldı!

Bağcılar Belediyesi, sonbahar ayının gelmesiyle birlikte artan yağışlara karşın önlem alarak ilçedeki su kanalı ve mazgal temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağcılar’da bu yıl içinde toplam 61 km’lik su kanalının temizliği gerçekleştirildi.

Bağcılar'da 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi kapsamında Bağcılar'da müteahhitle anlaşan vatandaşlara ait 14 binadan oluşan 52 daire yıkılıyor. Yıkım, davullu zurnalı açılışla başladı...

Bağcılar Belediyesi anneler günü etkinliği düzenledi!

Anneler günü Bağcılar'da düzenlenen farklı bir tkinlikle kutlandı. Bağcılılar, kurulan platformda yurt içinde veya yurt dışında olan annelerini ücretsiz telefonla arayarak Anneler Günü’nü kutladılar.

Kapıcı dairesi zorunlu mu?

Kapıcı dairesi zorunlu mu? Eylül 2013 tarihinde Resmi Gazete'de Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik gereğince kimi yapılara apartman görevlisi zorunluluğu getiriliyor...

Bağcılar Belediyesi'nden engelli milli sporculara anlamlı hediye!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağcılar Belediyesi Engelli Milli sporculara 4 adet atletizm ve 9 adet de tekerlekli basketbol sandalyesi hediye etti...

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı durakları!

2006 yılında hizmete alınan T2 Zeytinburnu - Bağcılar hattı ile 3 Şubat 2011'de birleşerek Kabataş'tan Bağcılara kesintisiz ulaşım sağlayan Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı 31 duraktan meydana geliyor...

Bağcılara yurt mu yapılacak Haberi

Bağcılara yurt mu yapılacak

BAGİMDER’in (Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği) hizmetlerinin tanıtımının yapıldığı program Wyndham Istanbul Hotel’de gerçekleştirildi. Yapılan sunumlarda BAGİMDER’in, iki yıl gibi kısa sürede ilçede birlik ve beraberliği geliştiren, eğitime katkı sağlayan, öğrencilere barınma, burs ve eğitim imkanı sunan projeleri hayata geçirdiği kaydedildi. 


Programın açılışında bir sunum yapan BAGİMDER Başkanı Hasan Hüseyin Dönmez, İmam Hatip Okulları’nın, 101 yıllık tarihe sahip olduğunu belirterek, bu ülkeyi aşk hamuru ile yoğuran Anadolu insanının gönlünden süzülen en önemli kurumlardan birisi olduğunu kaydetti. Hizmete sundukları faaliyetleri anlatan Dönmez, düzenledikleri İstişare Programları’na okul aile birlikleri, okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katıldığını söyledi. Velilerle gerçekleştirdikleri programlarda öğrencilerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirten Dönmez, Kumova Kız Etüt Merkezi’ni hizmete açtıklarını söyledi. Dönmez, hizmetlerini hayırsever işadamlarının da katkısıyla inşa...