22 / 05 / 2024

bağcılarda kavşak çalışmaları

bağcılarda kavşak çalışmaları

Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yapılan sunumda ilerleyen dönemde trafiğin rahatlaması amacıyla çok sayıda kavşak ve yan yolların inşa edilmesine karar verildi...

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Rize'deki bina yıkım çalışmaları sırasında çöktü!

Rize'nin Muradiye İlçesi'nde dere yatağına inşa edilen geçtiğimiz gün yıkımına başlanan 7 katlı bina çalışmalar sırasında çöktü.

Kahramanmaraş Tekke'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı yıkım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

bağcılarda kavşak çalışmaları Haberi

bağcılarda kavşak çalışmaları


Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı’nda ulaşım sorunları masaya yatırıldı. Yapılan sunumda ilerleyen dönemde trafiğin rahatlaması amacıyla çok sayıda kavşak ve yan yolların inşa edilmesine karar verildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Fatma Şahin de engelli dostu otobüslerin önemine dikkat çekerek, yeni kaldırım ve yaya geçitlerinin engellilerin dikkate alınarak inşa edilmesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. 


İlçe muhtarlarının, esnafın ve mahalle sakinlerinin katıldığı Bağcılar 9. Olağan Kent Konseyi Toplantısı yoğun katılımla yapıldı.Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda yaptığı konuşmada, bir önceki toplantıda Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konuşulduğunu belirterek, "Konsey’de alınan kararlar belediyemiz tarafından ya uygulamaya geçiriliyor ya da yapılma aşamasında." dedi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir çok ilçede Kent Konseyi’nin henüz hayata geçmediğini...