05 / 05 / 2024

Bağcılarda lise projesi

Bağcılarda lise projesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2014 yatırım programında yer alan Sarıyer ilçesine Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin Bağcılar’da yapılacağı belirtildi.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Bağcılar Meydan Park Evleri geliyor!

Ömer Çelik İnşaat tarafından hayata geçirilen Meydan park Evleri projesi İstanbul Bağcılar'da yer alıyor. Bağcılar Meydan Park Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Konutları Bağcılar fiyat!

Motto İstanbul projesi İstanbul Bağcılar Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Motto İstanbul projesi 128 konut ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Bağcılar Motto İstanbul Rezidans ev fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığının imzası hayata geçirilen Core Living Bağcılar projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılarda lise projesi Haberi

Bağcılarda lise projesi

İBB Mart ayı meclis gündeminde Bağcılar’da yapılması planlanan okul projesinin çekme mesafeleriyle ilgili bir rapor görüşüldü. Raporun en dikkat çekici bölümü Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görüş yazısı kısmında yer aldı. Yazıda “2014 yılı yatırım programında yer alan Sarıyer İlçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesi yapım işi Bağlar Mahallesi 3162 ada, 1,4, 5,8,9,11,2232 parsel sayılı taşınmazlar üzerine yapılması planlandığından, proj nin okul alanına yerleştirilebilm si için arsanın Çilek sokak tarafı dan 3 metreye diğer taraflardan ise 5 metreye düşürülmesi huşu sunda gereği istenmektedir” denildi. CHP’li meclis üyesi söz ala, rak Gökan Zeybek “Sarıyer’e yapılması gereken okul Bağcılar’a yapılmaz. Bunun gerekçesi nedi diye sordu.


Bakanlık okul borçlu


Zeybek’in soruna yanıt vermek için söz alan AKP’li meclis üyesi Timur Soysal da “Milli Eğitim...