06 / 05 / 2024

Bağdat Caddesi yatırımları

Bağdat Caddesi yatırımları

Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümün başlamasıyla 3 kat artan metrekare fiyatlarına rağmen yatırımcıların merceğinde Bağdat Caddesi yer alıyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Akiş GYO, Bağdat Caddesi Beymen'in değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağdat Caddesi'nde yer alan Beymen mağazasının değerleme raporu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar yeniden diriliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Gila Benmayor bugün köşesinde "Bağdat Caddesi'nin rönesansı" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Dekon İnşaat 2017'de yatırımlarına yatırım katacak!

Dekon İnşaat'ın Bağdat Caddesi Bölgesindeki tek site projesi Dekon Suadiye Ametistle dikkatleri üzerine çekiyor. Dekon inşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bağdat Caddesi yatırımları Haberi

Bağdat Caddesi yatırımları

Türkiye'yi 20 yılda yeniden şekillendirmeyi amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin Ekim 2012’de başlamasıyla, 6,5 milyon konutun yıkılarak yeniden yapılanması sürüyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının üssü ise İstanbul’un en gözde sosyal yaşam alanlarından olan Bağdat Caddesi. Metrekare fiyatlarının yenileme çalışmalarıyla 3 kat arttığı Bağdat Caddesi’nde yatırım oranları da aynı hızda artıyor.

Bağdat Caddesi’nin büyük holdingler, inşaat şirketleri ve yatırımcılar tarafından mercek altına alındığını söyleyen Coldwell Banker Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, “Anadolu yakasının en gözde ilçesi hiç kuşkusuz Kadıköy. Konut stokunun 31 bin, iş yeri sayısının 10 bine dayandığı ilçenin her semti, gayrimenkul dünyasında ayrı marka değerleriyle telaffuz ediliyor. Sahilin bir adım arkasında yer alan Bağdat Caddesi de yenileme çalışmalarıyla her geçen gün artan metrekare fiyatlarına rağmen yatırımcıların gözdesi olmaya devam...