16 / 05 / 2024

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Perk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi, Tavuz Sokak 'ta kuruldu.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Deniz GYO, Gündem Otel Turizm'i devraldı!

Deniz GYO sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Gündem Otel Turizm A.Ş.'yi devraldı...

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

Goldroom Otel Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldroom Otel Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, Bülent Atmaca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan 2015 tarihinde Şişli 'de kuruldu.

Divan Grubu Bağdat'ta otel açacak!

Divan Grubu, yeni otelini Bağdat’ta açmaya hazırlanıyor. Bu otelin hizmete girmesiyle birlikte, Divan Grubu’nun otel sayısı 24’e ulaşıyor. Divan Grubu, Bağdat otel projesiyle, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyüme ivmesini hızlandırıyor.

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümünde 400 konut 14 ayda teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm 2015 yılına hızlı başladı. Bağdat Caddesin'de yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Müteahhit firma, hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Bağdat Caddesi’nde yıkılan binaların yerine 100 milyon dolarlık yatırımla 400 konut yapılacak. Hak sahiplerine 1 milyon lira kira ödeyecek olan müteahhit firma, yeni konutları yaklaşık 14 ayda teslim edecek.

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bağdat Caddesi'ndeki inşaat şirketi sayısı 500’ü buldu!

Bağdat Caddesi'nde ortalama 100 olan inşaat şirketi sayısı son 2 yılda 500’ü buldu. Yeterli birikime sahip olmayan firmaların da bölgeye odaklandığını belirten uzmanlar, ev sahiplerini anlaşma döneminde dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi

Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Perk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik,otel,motel,bar,pansiyon,kamping, tatil köyleri,apart oteller,yeme,içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bağdat Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi, Tavuz Sokak,...