29 / 04 / 2024

bağkur ödeme emekli

bağkur ödeme emekli

Yapılandırma yasasından milyonları ilgilendiren müjde verildi. Bu kapsamda Bağ-Kur'lu daha az ödeme yaparak ihyalarını yaparak emekli olma fırsatından yararlanacak.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri dikkat! Bu kişilerin emekli maaşları bir anda kesilecek ve bir daha maaş verilmeyecek!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre SGK tarafından tespit edilmiş olan kişilerin bir daha asla emekli maaşı alamayacağı belirtildi. 

SSK ve Bağkur emeklilerine 4 bin TL seyyanen zam, en düşük emekli maaşı 12 bin TL! Kulislerden flaş haber!

SSK ve BağKur emeklileri Ocak 2024 itibarıyla geçerli olan yüzde 49,25 oranındaki zammı yeterli bulmadı. Tartışmalara neden olan zamlar ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. İşte emekli maaşları ile ilgili kulislerde konuşulanlar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde! En düşük emekli maaşı resmen 10 bin TL! Meclis'ten geçti!  

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren maaş zammı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın verdiği müjdeyle memur emekli aylığı artış oranıyla eşitlenerek yüzde 49,25 olacağı açıklandı ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

4A SGK ve 4B Bağ-Kur'lulara son dakika haberi: Maaş takvimi değişti! Artık bu tarihlerde maaş alacaksınız

Emekli vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen ödeme takvimi doğrultusunda maaşlarını almaya hak kazanacaklar. SGK emeklilerin yeni maaş takvimini açıkladı. SGK ve Bağkur'lular dikkat, artık bu tarihlerde maaş alacaksınız...

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı Ocak 2024 zammında son dakika! Emekliler yüzde kaç zam alacak? 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri Ocak 2024 zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emekliler yüzde kaç zam alacak? 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri çok acil bakın! Maaşlar işte bu tarihte yatırılacak!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin merakla beklediği tarihler peş peşe açıklandı. Emekliler dikkat, maaşlar işte bu tarihte yatırılacak...

Kasım 2023 emekli maaşları ne zaman yatırılacak? SSK ve Bağkur emeklileri hemen bu tarihlere bakın!

Milyonlarca SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklileri, emekli maaşlarının ödeme tarihleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte emekli maaşlarının yatacağı o tarihler...

Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Ocak 2024 emekli maaşı zammında yüzdelik oran açıklandı mı? İşte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli zammında son dakika...

Emekli ikramiyelerinde son dakika! SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

SSK, Bağkur, EYT, Emekli Sandığı emeklilerine müjde üstüne müjde! Kasım ayında 3 farklı ödeme yapılacak! 

Emekliler Kasım ayına 3 farklı ödeme fırsatıyla girebilecek. Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi, maaş ödemesi ve bankaların emekli promosyonlar hesaplara tek tek yatırılacak. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

bağkur ödeme emekli Haberi

bağkur ödeme emekli

Yapılandırma yasası kapsamında Bağ-Kur'lu vatandaşlara müjde verildi. Milyonlarca kişi prim borcunu daha az ödeyip emekli olabilecekler. Üstelik 5 puanlık da indirim uygulacak. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, detayları Yeni Asır'daki köşesinde yazdı.

TBMM'den geçip yasa olarak kabul edilen yapılandırmayla birçok kişi borcundan kurtulabilecek. Milyonlarca vatandaşın devlete olan vergi ceza ve prim borçları silinebilecek.

Ana para üzerinde yer alan ceza ve faizler silinecek küçük bir enflasyon farkı kapsamında çıkartılacak. Peşin ödeyenler bu farkın yüzde 90'ını ödeyebilecek. Taksitler ise 18 ay ile 36 ay arasında değişecek. 

Yapılandırma yalnızca borcu olanları değil Bağ-Kur'luları da mutlu etti. Prim borcu olan ya da geçmişte sigorta süresini donduranlar, önemli imkanlara sahip oldu. 

PRİM BORCU SİLİNECEK

30 Nisan tarihinden sonra prim borcu olan Bağ-Kur'lu vatandaşların borçları düzenleme kapsamında yapılandırılacak. Belirtilen tarihin dördüncü ayın sonuna...