29 / 04 / 2024

bağlantı yolları köprü inşaatını engelleyecek mi

bağlantı yolları köprü inşaatını engelleyecek mi

3'üncü Boğaz Köprüsü'ne bağlanan yollarla ilgili nizam planı değişikliğinin iptaline ilişkin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) açıklama geldi. Bağlantı yollarının projenin genelini ilgilendiren veya takvimini etkileyecek durum olmadığı belirtildi.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

İşte köprülerle değerlenen 81 bölge!

TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin yaptığı araştırmaya göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprüleri, geçtikleri bölgeler ile bağlantı yollarının uzandığı toplam 81 bölgeye çoktan değer kattı.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

Hedef, Çanakkale Köprüsü'nü 2023'ten önce açmak!

Nihat Özdemir, Çanakkale Boğazı'nda yapılacak, '1915 Çanakkale Köprüsü' ve bağlantı yolları ihalesine ilişkin, "Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde yapılacak olan hesaplamalar sonunda devletimiz en uygun kararı verecektir.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Göksu 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından Göksu’da yapımı tamamlanan, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü ve bağlantı yolları hizmete girdi. Göksu, Yenimahalle ve Göztepe’yi bir birine bağlayan köprüyle ulaşıma alternatif, hız ve kolaylık geldi.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan, Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak Göksu köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı gerçekleştirildi.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

bağlantı yolları köprü inşaatını engelleyecek mi Haberi

bağlantı yolları köprü inşaatını engelleyecek mi

TÜRKİYE'NİN en büyük projelerinden biri olan İstanbul'a yapılacak 3'üncü Boğaz Köprüsü'ne bağlanan yollarla ilgili nizam planı değişikliğinin iptaline ilişkin, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden (KGM) açıklama geldi. Açıklamada "Kuzey Marmara Otoyolu'nun Beykoz ve Sarıyer Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Geçişlerine İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Planı değişikliğinin iptali, projenin genelini ilgilendiren veya takvimini etkileyebilecek bir durum değildir" denildi. 


KARAR KISITLI ALANI BAĞLAR 

KGM'den yapılan açıklamada, son günlerde dev yatırımın imar projeleri hakkında farklı içeriklerde haberlere yer verildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Söz konusu haberler, kamuoyunda yanlış değerlendirmelere neden olabilir. Mahkeme kararında belirtilen gerekli düzenleyici ve tamamlayıcı tüm işlemler derhal başlatılmıştır ve yasal süresi içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Kararın kapsamı, 3'üncü Boğaz Köprüsü'nün Beykoz ve Sarıyer ilçelerindeki ayaklarının arkalarında yer alan Boğaziçi...