30 / 04 / 2024

bağlarbaşı caddesi

bağlarbaşı caddesi

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak. İşte projenin ayrıntıları...

1946 yılında Bağlarbaşı Caddesi'nde 2.755 metrekare arsa 2.809 liraya satılacakmış!

Ekmek Teknesi dizisine mekan olan Kuzguncuk Mahallesi’nin ana caddesi olan İcadiye (Bağlarbaşı) Caddesi'nde 1946 yılında 2 bin 755 metrekare arsa 93 altın parasına, 2 bin 809 liraya satılacakmış.

Kırıkkale Bağlarbaşı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Şehrin sadece bir bölgesinin gelişiminin yanı sıra diğer bölgelerde de gelişimin sağlanması amacıyla Bağlarbaşı ve Bahçelievler mahallesini imara açıldı. Böylece Bağlarbaşı mahallesinde yeni binalar, yeni yaşam alanları oluşturulacak.

Pana Yapı ve Selimoğlu Bağdat Caddesi'nde projeye başlıyor!

Bağdat Caddesi nin mimarı olarak bilinen Selimoğlu Group. Pana Yapı ile güçlerini birleştirdi. Pana Yapı A.Ş. ile ortak olan Selimoğlu Group var olan projelerine yenilerini ekleyecek..

1997 yılında Bağdat Caddesi'nde 5 trilyon liraya 21.450 metrekare arsa!

1997 yılında İstanbul Defterdarlığı, Bağdat Caddesi'ndeki Tarım İl Müdürlüğü binası ve arazisini satışa çıkarmış. 21 bin 450 metrekare alan üzerinde kurulu binaya 5 trilyon lira (409 bin adet altın parası) değer biçilmiş.

Selimoğlu Group ve Pana Yapı'dan Bağdat Caddesi’ne kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’de ürettiği nitelikli projeler ve lüks yapılarla öne çıkan Selimoğlu Group, Bağdat Caddesi’nin mimarı olarak da nam yapan bir marka.

Bağdat Caddesi'ndeki yıkımlar devam ediyor!

Kentsel dönüşüm uygulamaları nedeni ile ortaya çıkan sorunlar gün geçtikçe artıyor. Kadıköy Bağdat Caddesi şu sıralar tam bir şantiye görünümünde. Bölgede bulunan işyerlerine ise peşi sıra yıkım kararları tebliğ ediliyor.

1994 yılında Soyak Bağlarbaşı Evleri'nde 1.029.000.000 liraya daire!

Reşat Altın'ın 2 milyon 536 bin liraya satıldığı 1994 yılında, Soyak Bağlarbaşı'nda bulunan daireler satışa sunulmuş. 76 metrekarelik daire 406 adet altın parasına, 1 milyar 29 milyon liraya satılacakmış.

Hennes & Mauritz'in Bağdat Caddesi mağazası açıldı!

H&M’in İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığı amiral mağazası, şirketin tüm dünyada 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Mağaza 6 katlı olarak tasarlandı...

Bursa Bağlarbaşı'nda adrenalin park kurulacak!

Projelerini ve hizmetlerini kamuoyuna açıklayan Başkan Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin yakında başlayacağını belirterek, Bağlarbaşı'nda kurulacak adrenalin parkının da müjdesini verdi.

Gümüşhane Bağlarbaşı'na anaokulu yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi, 5 gün süren Nisan ayı toplantılarını tamamladı. Toplantılarda 25 teklif görüşülerek karara bağlandı. Bağlarbaşı Mahallesine anaokulu yapılmasına karar veridi.

1994 yılında Soyak Bağlarbaşı Evleri'nde 344 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 2 milyon 536 bin liraya satıldığı 1994 yılında, 53 bin metrekare alanda kurulan Soyak Bağlarbaşı Evleri satışa sunulmuş. 61 metrekare büyüklüğündeki daireler 135 adet altın parasına, 344 milyon liraya satılacakmış.

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümle değerlendi!

Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümle beraber Ortadoğu ve Körfez Bölgesi'nin yanı sıra büyük holdingler, inşaat şirketleri ve 'Caddeli' olmak isteyenler Bağdat Caddesi'ni

Bağdat Caddesi'ne yapılan yatırımlar kentsel dönüşümle artıyor!

Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümün başlamasıyla 3 kat artan metrekare fiyatlarına rağmen yatırımcıların merceğinde Bağdat Caddesi yer alıyor.

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi etüd raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi 693 ada 18 parsel numaralı 820 metrekarelik arsaya ait İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu tarafından onaylandı...

bağlarbaşı caddesi Haberi

bağlarbaşı caddesi


AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.


Özellikle pek çok lüks markanın yer aradığı ancak kısıtlı metrekareler yüzünden beklediği, kiraların da fahiş fiyatlara yükseldiği cadde ve AVM'lere alternatif geliyor. Jones Lang LaSalle'in (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, belediyelerle çalışmaya başladıklarını ve yeni alışveriş caddeleri için düğmeye bastıklarını açıkladı. 


GRAND PERA GELİYOR 


İlk projeye Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile başlayacaklarını dile getiren Alkaş, SABAH'a şu bilgileri verdi: "Beyoğlu'nu tamamen elden geçireceğiz. Projenin adı Grand Pera. Orayı modern görünümlü açık bir çarşı haline getiriyıruz. Neden Beyoğlu'nda 3-4 katlı bir Apple mağazası olmasın? Bunlar için altyapı hazırlıyoruz. Turistlerin daha rahat alışveriş yapacağı, ortak bir mimarinin hakim olacağı çarşı olacak. İstiklal...