21 / 07 / 2024

Bağlarbaşı tapu sorunu

Bağlarbaşı tapu sorunu

Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden 490 vatandaşın yıllardır devam eden tapu sorunu çözüldü. 7 yıl önce mahkeme kararıyla iptal olan imar uygulaması, Yalova Belediyesinin girişimleriyle düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

Tapu sahipleri dikkat! Geri sayım başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Tapu sahipleri dikkat, bu tarihi sakın kaçırmayın...

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Bağlarbaşı tapu sorunu Haberi

Bağlarbaşı tapu sorunu

Bağlarbaşı Mahallesi'nde hak sahibi vatandaşlara Yalova Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törende tapularını Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal teslim etti. Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, "Öncelikle kamu kurumları adına sizlere bir özür diliyorum. Çünkü 7 yıl evvel yapılan imar uygulamasına bir vatandaşın mahkemeye başvurması sonucu uzun süren hukuk süreciyle karşı karşıya kaldınız. 

Yaşanılan uzun sürenin ardından tapularınızın uygun formülle dağıtılması sürecinde yine beklediniz. 4-5 yıl mülkiyet hakkı kullanamamaktan dolayım tüm kamu adına size bu duyguları ilettim. Nihayet Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nden emekli olmuş bir üst bürokratın bulduğu formülle konu neticelendirildi. Yine sizin mahallenizle ilgili bir konuyu daha paylaşmak istiyorum. 

Vatandaşların birbiriyle hisseli olma meselesi de sorunlar doğuruyor. Ona da nihayet çözüm yöntemi bulduk. O çözüm yöntemini de kullanarak, hiç olmazsa...