23 / 05 / 2024

Bahadır Cenk Gündoğdu

Bahadır Cenk Gündoğdu

İnşaat Mühendisleri Odası Finike Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Bahadır Cenk Gündoğdu Antalya'da depreme karşı tebdirlerin bir an önce alınması gerektiğini vurguladı. İşte o yazı...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugd İnşaat Demir Çelik Kimyasal Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Gündoğdu tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Bahadır Cenk Gündoğdu Haberi

Bahadır Cenk Gündoğdu

DEPREM 1998 yılında yayımlanan ve 1999 yılında yürürlüğe giren Deprem yönetmeliği ve Türkiye Deprem Risk Haritasına göre Antalya'nın; Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş İlçeleri birinci, Elmalı, Korkuteli, Serik, Manavgat ile kent merkezi ikinci, İbradı ve Akseki üçüncü, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa ise dördüncü derece deprem risk bölgesi içerisinde yer alıyor. 


Bölgemizdeki bilinen en büyük depremler ise 8 Ağustos 1926'da Finike'de meydana gelen 6,9 büyüklüğünde, diğeri 25 Nisan 1957'de Fethiye'de meydana gelen 7,1 büyüklüğünde depremlerdir. Bu depremlerin tekrar periyodu eski yıllara ait yeterli kayıt bulunmadığından bilinmemektedir. 


Ayrıca 2004 ve 2005 yıllarında Finike ve kumluca şehir merkezlerinden hissedilen ayrıca kumluca da birkaç binada hasar meydana getiren 4,1, 5,5 büyüklüğünde Finike -Kaş açıklarında 2 adet deprem meydana gelmiştir. Bölgemizin depremsel hareketliliği fazladır son...