15 / 05 / 2024

Bahadır Üstündağ

Bahadır Üstündağ

Tari Turizm Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Üstündağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2015 tarihinde Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Hakan Bahadır: Bahçelievler'de bina stoğumuzun 3'te biri yeni!

İstanbul Bahçelievler'de çöken boş bina hakkında, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır açıklamalarda bulundu. Bahadır; Bina stoğumuzun 3'te biri yeni" dedi...

İsrail saldırılarında 500 konut zarar gördü!

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Hasayine, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son hava saldırılarında 30 konutun tamamen yıkıldığını ve 500 konutun da zarar gördüğünü söyledi.

Arazi yatırımında vade ne olmalı?

Arazi yatırımı uzun vadeli bir yatırım mıdır? Arazi yatırımında vade ne olmalı? Arazi yatırımı karlı mıdır? Remax 7tepe arazi yatırım uzmanı Mert Başaran tüm soruları yanıtladı... 

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Bahadır Üstündağ Haberi

Bahadır Üstündağ

Tari Turizm Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Üstündağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Tari Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM 1- İç ve dış amaçlı her türlü turistik faaliyetler, seyahat organizasyonu, yerli ve yabancı hava, deniz ve kara nakliyat şirketlerinin temsilciliğini yapmak, yerli ve yabancı şirketlere temsilcilikler vermek, her türlü bileti almak, satmak, kara, hava ve deniz işletmelerine ait biletleri almak, satmak, her türlü kargo hizmetlerinin verilmesi ve bilet satışı ile ilgili her türlü anlaşmaları yapmak, her türlü seyahat faaliyetinde bulunmak üzere yurt içi ve yurt dışında seyahat acenteleri açmak, işletmek veya kurulmuş turizm acenteleri ile geçici veya devamlı ortaklıklar kurmak, devralmak ve işletmek. 2- Yurtiçinde ve yurtdışında bil­imsel, kültürel, teknolojik ve ticari amaçlı kongre, seminer,...