30 / 04 / 2024

bahar korçan tarihi hamam

bahar korçan tarihi hamam

Tarihi Çemberlitaş Hamamı, 2 milyon Euro yatırımla hamamın yanı sıra spa merkezi özelliği de kazanacak. Personel kıyafetlerini ünlü modacı Bahar Korçan tasarlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...

Kredi çekeceklere iyi haber! Müjde verilmişti, detaylar netleşiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi bir müjdeyle destek paketini açıklamıştı. İlk 2 yıl ödemesiz 5 yıl vadeli faizsiz 500 bin TL kredi imkanı ise dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu anda yoğun enflasyon baskısı altında olan Türk lirasıyla ilgili kritik tarihi verdi. Erdoğan, önümüzdeki Şubat- Mart aylarında enflasyonu kontrol altına alacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ek zam tarihi açıklaması! Maaşlar ne zaman kaç lira artacak?

Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete ek zam oranıyla ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak, asgari ücrete ek zam tarihi ve çalışmalardaki son durumla ilgili bilgi verdi..İşte detaylar..

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Tarihi Avrat Taşı iki bina arasında yok oluyor!

Fatih'te bulunan 'Avrat Taşı' isimli eser yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Üç katlı iki binanın arasında sıkışan tarihi yapı bakımsızlık nedeniyle neredeyse tamamen aşındı.

Osmanlı Arşivi Külliyesi risk altında mı?

Osmanlı Arşivleri Bâb-ı Âli'deki tarihi binasından alınarak Kağıthane'deki Milli Arşiv Sitesi'ne taşınmıştı. Dere yatağı yakınlarında yer aldığı için risk altında olan Osmanlı Arşivi Külliyesi'ndeki 100 milyon belge ve 370 bin defterden oluşan tarihi belgeleri kurtarmak için “susuzlaştırma” ihalesi

Çanakkale'deki tarihi çan kulesi restore edilecek!

Çanakkale'deki tarihi Kimisis Teodoku Rum Ortodoks Kilisesi'nin zamanla yıpranan ve depremden zarar gören 28 metrelik çan kulesi, aslına uygun şekilde restore edilecek.

Ceneviz surları çökme riski altında!

Cenevizliler tarafından yaklaşık 700 yıl önce Karaköy’de hayata geçirilen ve günümüze kadar ulaşan tarihi Galata burcunun devamında bulunan surların altı yağış nedeniyle tahliye edildi.

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Erdoğan tarafından kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda tarihi an!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda tarihi an yaşandı. Yüzde 90,5'i tamamlanan Yeni Havalimanı'nda biten pist için seyrüsefer cihazlarının testleri için pistin üzerinde DHMİ'ye ait Cessna uçağı ilk kontrol uçuşunu yaptı...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

bahar korçan tarihi hamam Haberi

bahar korçan tarihi hamam

İSTANBUL'UN önemli turistik sembollerinden biri olan Çemberlitaş Hamamı, 2 milyon Euro yatırımla sağlık merkezine dönüştürülüyor. Hamamın işletmeci şirketi Çemberlitaş Hamam İşletmeciliği'nin ortaklarından Ruşen Baltacı, 425 yıllık hamamı günlük sağlık merkezi olarak hazırladıklarını söyledi. Değişimle birlikte personel sayılarının artacağını, personel içinde sağlık ekibinin de olacağını kaydeden Baltacı, personelin kıyafetlerinin ise ünlü modacı Bahar Korçan tarafından hazırlanacağını belirtti.


ÜNİVERSİTE DESTEĞİ


KORÇAN'IN bu iş için para talep etmediğine işaret eden Baltacı `Bize `birinin bu işe el atması lazım' dedi. Bugüne kadar gelin beraber çalışalım diyen bir hamam olmamış' dedi. Baltacı, personel sayılarının projeyle birlekte 30'dan 70'e çıkacağını ifade etti. Proje için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Hidroloji ve Klimatoloji Kürsüsü...