08 / 05 / 2024

Bahattin Atçı kim

Bahattin Atçı kim

Soma'daki Şehit madenciler için anıt mezar yapılacak. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için " anıt mezar " yapılacağını söyledi.

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların cevapları...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Kerimcan’ın siteden atılması olacak iş değil!

Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Kerimcan'ın siteden atılmasını köşesine taşıdı. Semercioğlu, "Oturduğu sitede uçakta olduğu gibi orasını burasını açıp göstermiyorsa, evinde verdiği partilerle komşularını rahatsız etmiyorsa... Kim ne karışabilir Kerimcan’a.." diyor...

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Apartmanın çatısı ortak alan mıdır?

Apartman çatısında herhangi bir tadilat ve onarımın yapılması durumunda masrafların kim tarafından karşılanması gerekir? Apartmanın çatısı ortak alan mıdır? Masrafları tüm kat malikleri mi öder?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Soma Işıklar madeninde üretim yeniden başladı!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Soma'daki Işıklar maden ocağı üretime başlıyor!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı: Soma'daki evler 1 yılda bitecek!

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesinin ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına yapılacak.

Bahattin Atçı kim Haberi

Bahattin Atçı kim

Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisi için "anıt mezar" yapılacağını söyledi.


Atçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada 13 Mayıs'taki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçiden 43'ünün Soma'daki belediye mezarlığında, diğerlerinin ise memleketlerinde toprağa verildiğini hatırlatarak, yaşanan acıyı unutturmamak ve şehitlerin hatırasını yaşatmak amacıyla anıt mezar yapmayı planladıklarını söyledi. Anıt mezar yapılması yönünde şehit aileleri ve bazı kuruluşların talepleri olduğunu kaydeden Atçı, "Bu taleplere cevap vermek ölen madencilerin isimlerini ve hatırasını yaşatmak adına anıt mezar inşa etmeyi düşünüyoruz, inşaallah en kısa zamanda yapacağız" dedi. 


Anıt mezarın belediye mezarlığında ayrılan parselde inşa edileceğini bildiren Atçı, konu ile ilgili proje çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Bir çok kuruluşun projeye destek verdiği kaydeden Atçı şunları söyledi: 


"Projeye destek veren Türkiye Mermer İhracatçılar Birliği,...