24 / 07 / 2024

bahçe dubleks nedir

bahçe dubleks nedir

Dubleks nedir? Dubleks ev çeşitleri nelerdir? Hangi evlere "Dubleks" deniyor? Sorularınızın yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli nedir?

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Bahçe tapusu nedir?

Genellikle köy yerinde yer alan bağ ve bahçelerin tapularında cins kısmında "bahçe" yazıyor. Peki, bahçe tapusu nedir? Bahçe tapulu ev alınır mı? Bahçe tapulu ev alınırsa ne olur?

Kat bahçesi oranı nedir?

Kat bahçeleri; Binalarda yeşil bir görünüm elde etmek ve bina içinde yeşil doku ile iç içe yaşanmasını sağlamak amacıyla yapılıyor. Peki, kat bahçesi oranı nedir? Kat bahçesi emsal hesabı nasıl yapılır?

Ön bahçe çekme mesafesi!

Binaların ön bahçesi, bina ön cephe hattı ile parselin ön cephesi arasında kalan parsel bölümleri olarak tanımlanıyor. Peki, Ön bahçe çekme mesafesi nedir? Ön bahçe çekme mesafesi ne kadardır? İşte yanıtı..

Göl Panorama Bahçeşehir fiyat tablosu!

BeMa inşaat tarafından Bahçeşehir'de hayata geçen Göl Panorama evleri 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen daire seçenekleriyle hayata geçiyor.Peki Göl Panorama Bahçeşehir fiyat tablosu nedir?

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 969 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan konutlardan 4 oda 2 salon dublekslerin fiyatları 969 bin TL'den başlıyor. Projede bahçeli ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 867 bin TL'ye 4+1 dubleks!

183 metrekarelik 4+1 dublekslerin fiyatlarının 867 bin liradan başlangıç gösterdiği Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası özel proje konut kredisi olanakları sunuluyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.Projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir 2. etapta 583 bin 780 TL'ye 3+1 dubleks!

141 metrekare alana sahip 3+1 dublekslerin fiyatlarının 583 bin 780 TL'den başladığı Asmalı Bahçeler Bahçeşehir 2. etapta teslimler ise 2016 yılının Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Eston Şehir Bahçeşehir projesi!

İçerisinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinin yer aldığı Eston Şehir Bahçeşehir projesi Eston Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Konutları!

Bahçeşehir Eston Şehir Konutları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks dairelerden meydana geliyor. Eston Şehir Konutları'nın teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Eston Şehir Bahçeşehir Konutları!

Eston Yapı imzası ile inşa edilen ve İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Eston Şehir Bahçeşehir Konutları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Spradon Vadi Bahçeşehir teslim tarihi!

Spradon Vadi Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Bahçeşehir'de yükselen Spradon Vadi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 düz ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

bahçe dubleks nedir Haberi

bahçe dubleks nedir

Dubleks nedir?

Konut tipi çeşitlerinden olan dubleks, iki katlı evlere deniyor. Genellikle kalabalık ailelerin tercih ettiği dubleks dairelerde iki katı birbirine bağlayan merpen, konutun içinde yer alıyor. Dubleks nedir, sorusunu yanıtladıktan sonra, dubleks çeşitlerinden bahsedelim.


Dubleks çeşitleri

1- Ters dubleks

Kış mevsiminde evin ısıtılmasının en kolay olduğu yaı türü olarak karşımıza çıkıyor. Ters dubleks konutlarda salon ve mutfak genellikle girişin üst katında bulunuyor. Bu tarz evlerde yatak odaları ise alt katta yer alıyor. Ayrıca ters dubleks dairelerde  genelde alt katlarda küçük bahçelere de yer veriliyor.


2- Bahçe dubleks 

Bahçeli dubleks konutlara, bahçe dubleks deniyor. Yapısı itibari ile ters dublekse benzeyen Bahçe dubleks evlerin giriş katında mutfak, ıslak zeminler ve genelde yatak odaları bulunurken, alt katlarda ise salona yer veriliyor. 


3- Çatı dubleks 

İkinci katı çatıda bulunan daireler,...