03 / 05 / 2024

Bahçe sadece bir tek kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçe sadece bir tek kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçeli bir binada bahçenin zemin katta bulunduğunu farz edelim. Bu durumda bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi, detayları haberimizde...

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Sky Bahçeşehir: Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat!

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşin fırsatı bulunuyor. Sky Bahçeşehir, ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor.

Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir!

"Soyak'tan İstanbul'un yeni merkezinde yepyeni bir proje: Soyak Konforia Bahçeşehir" sloganıyla tanıtılan projede daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 40 blok halinde yükseliyor.

1940 yılında Harbiye'de bir meydan ve bahçe yapılacak!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, Harbiye'de bir meydan ve bahçe vücuda getirmeye karar vermiş. Prost'un hazırladığı plana göre genişletilecek olan sahada bulunan Elektrik İdaresi'ne ait bir bina da istimlak edilecekmiş.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Eval İnşaat’tan Bahçeşehir’e A Plus bir proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konum

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus bir proje geliştiriyor!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.

Flex Office Bahçeşehir'de 50 daireyi bir yatırımcı aldı!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği "Flex Office Bahçeşehir"in satışa çıkarılan stokun yarıdan fazlası tükendi. 50 daire blok şeklinde yabancı bir yatırımcı tarafından alınmış. İşte ayrıntılar...

1989 yılında yalıların bahçe duvarları yıkılacakmış!

1989 yılında Beykoz Belediyesi, Boğaziçi'ndeki yalıların ana arterlerde bir metreden yüksek bahçe duvarlarının yıkılması kararını almış. Yıkım kararı, yüksek bahçe duvarlarının Boğaziçi'nin manzarasını kapatması nedeniyle alınmış.

BİM'in File'si ilk mağazasını Bahçeşehir'de açtı!

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

New Bahçeşehir'in metrekaresi 3 bin 500 TL!

Özyurtlar Şirketler Grubu Esenyurt-Bahçeşehir merkezli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Projedeki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı lansmana özel 3.500 liradan satışa sunuluyor.

Bahçeşehirliler Derneği'den Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek. Bahçeşehir Gölet'in durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptı...

Bahçeşehirliler Derneği bugün basın açıklaması yapacak!

Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek. Dün Bahçeşehir göletin durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e bugün konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak...

Bahçe sadece bir tek kat maliki tarafından kullanılabilir mi Haberi

Bahçe sadece bir tek kat maliki tarafından kullanılabilir mi

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi?

Bahçe gibi alanlar normal şartlarda ortak kullanım alanı kapsamına giren açık bir bölümdür. Bu alanda söz konusu binada oturan tüm malikler faydalanabiliyor. Ancak bazı özel durumlarda örneğin binanın arka bahçesinin zemin katında olması ve bahçeye girişin bir tek o katta bulunan dairelerden geçişi olması durumunda bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabiliyor. 


Bahçenin bunun gibi yani ayrı bir geçiş yeri olmayan apartmanın arka bahçesinin kat maliklerinden birisi tarafından kullanılmasını yasaklayan herhangi bir yasa hükmü yoktur. Ancak, binada uygulanan yönetim planına göre bu durum değişiklik gösterebilir. 




Işıl Seren...