09 / 05 / 2024

Bahçeci Gayrimenkul adres

Bahçeci Gayrimenkul adres

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bahçeci tarafından kuruldu. 

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seedarc Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaaddin Sadıkoğlu ve Feridun Bahçeci ortaklığında kuruldu.

Semt Bahçekent Gayrimenkul Değerleme Raporu!

Emlak Konut GYO tarafından "İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi" (Semt Bahçekent) projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınlandı. 

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queen City Turizm Acenteliği ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Umut Verdi Bahçeci tarafından kuruldu... 

Kiler GYO Bahçelievler gayrimenkulü 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Merkez Mahallesi, 272 Ada 2 Parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı...

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Millet Bahçelerinin adı konut fiyatlarını artırmaya yetti!

Millet Bahçeleri gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektör uzmanları millet bahçeleri tamamlandıktan ve piyasa hareketlendikten sonra yüzde 20 değer artışı bekliyor...

Bahçeci Gayrimenkul adres Haberi

Bahçeci Gayrimenkul adres

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Bahçeci tarafından kuruldu. 

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Bahçeci Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merkez Mah.Fecir Sok.No.1/14...