05 / 05 / 2024

bahçekent dağ mühendislik tual evleri teslim

bahçekent dağ mühendislik tual evleri teslim

Tual Bahçekent Evleri Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Fiyatların minimum 295 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şener     Kahya tarafından Fatih'te kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Avrupa turuna kaldığı yerden devam ediyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliğine imza atan Dağ Mühendislik, bu sefer de başarılı tanım organizasyonlarını 10 Mart’ta da Stockholm’e taşıyacak..

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla!

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Dağ Mühendislik Avrupa turuna Köln ile devam etti!

Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını sürdürüyor. Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleri gurbetçilerden yoğun ilgi görüyor...

bahçekent dağ mühendislik tual evleri teslim Haberi

bahçekent dağ mühendislik tual evleri teslim

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri bulunan Tual Bahçekent projesi İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


Tual Bahçekent projesi,  konut, ticari üniteler, özel okul, hastane ve yurt alanlarından oluşuyor. Proje, 190 bin metrekare alanda hayata geçirildi.  


Başakşehir Tual Bahçekent Evleri toplam 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Projede daire büyüklükleri 76 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Tual Bahçekent Evleri'nde; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi özellikler de olacak. 


Tual Bahçekent Evleri 2017 güncellenmiş fiyatlar!

1+1'ler 295 bin TL-329 bin TL

2+1'ler 450 bin TL-520 bin TL

3+1'ler 510 bin TL-650 bin TL



Tual Bahçekent Sitesi Başakşehir ödeme şartları!


1) Tamamı peşinde yüzde 15...