29 / 04 / 2024

Bahçekent Flora inşaat alanı

Bahçekent Flora inşaat alanı

İlk etapta yer alan dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Ankara'nın önemli projelerinden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Projenin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Bahçekent Flora projesindeki 1 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Bahçekent Flora" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!

Kırıkkale'de Kızılırmak'ın kenarında 500 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren millet bahçesinin inşaatı son sürat devam ediyor...

Antalya Serik Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Antalya'nın Serik ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yüklenici firmaya inşa ettirilecek olan Millet Bahçesinin inşaatına başlandı.

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Bahçekent Flora inşaat alanı Haberi

Bahçekent Flora inşaat alanı

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullnabildiği Bahçekent Flora daire tipleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Dairelerin satış sürecine devam edilen Bahçe Kent Flora;  otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


İkinci etap teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Bahçekent Flora daire tipleri kapsamında alanlar 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 



İlk etapta yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Bahçeşehir Bahçekent Flora, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş güvencesiyle inşa ediliyor. 


Bahçekent Flora daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1...