17 / 05 / 2024

Bahçekent Yapı İnşaat nerede

Bahçekent Yapı İnşaat nerede

Bahçekent Yapı İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Yücel Bektaş 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Ocz Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocz Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çiftçi tarafından kuruldu.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu.

Liz Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Liz Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Yılmaz tarafından kuruldu.

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Boran Karaman tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Bahçekent Yapı İnşaat nerede Haberi

Bahçekent Yapı İnşaat nerede

Bahçekent Yapı İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Yücel Bektaş 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Avcılar'da kuruldu. 


Bahçekent Yapı İnşaat Turizm Temizlik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI a) Resmi ve özel her türlü mimarlık ve mühendislik eseri olan yeraltı ve yer üstü yapıların; kısım, bölüm ,ünite, tesis ve parçalarının ayrı ayrı veya bir kaçının dahil, her nevi dekorasyonunun, restorasyonun ,tamirinin , yıkılmasının , ortadan kaldırılmasının  enkaz ve artıklarının değerlendirilmesi ile ilgili işlerin yapılması.  b) Söz konusu işlerin gerçekleşmesi amacı ile yurt içinde yada yurt dışında, gerekli başvurularda bulunmak, sözleşmelerini imzalamak, her türlü taahhüde girmek, teminatlarını yatırmak, hesaplarını çıkarmak ve çıkarılmış olan hesapları incelemek kabul veya itiraz etmek, bu işlerin gerçekleşmesi için kanunların...