03 / 05 / 2024

Bahçeler Müdürlüğü

Bahçeler Müdürlüğü

Güngören Belediyesi, Türkiye’de laleleri kendi imkanlarıyla yetiştiren ve vatandaşlarına dağıtan ilk ve tek ilçe belediyesi olma özelliğini sürdürüyor.Güngören Belediyesi, yılda 300 bin lale yetiştiriyor.

Tepebaşı Belediyesi,yenileme ve park çalışmalarına devam ediyor!

Tepebaşı Belediyes, ilçede bulunan park ve bahçelerde peyzaj çalışmalarına aralıksız devam ederken Zincirlikuyu Şantiyesi'nde üretilen dekoratif kent mobilyaları ile yakın zamanda kent halkının hizmetine sunulacak

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce kiralanan narenciye bahçesi meclis gündeminde!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kiraya verilen narenciye bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Millet Bahçesi'nde yer alacak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğü binasının nereye inşa edileceği belli oldu!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi nüfus müdürlüğünün yeni binası, ilçede bulunan okul bahçesine yapılacak. Binanın inşaatı için 18 Haziran 2019'da ihale yapılacak.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldı!

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 6 ilçedeki 55 gayrimenkul kiralıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli Fatih, Bahçelievler ve Eyüp'te yer alan 55 gayrimenkulü kiralıyor. İhale 27 Nisan 2016 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

Halkapınar'da dönüşüm başladı!

Kentin en önemli iş merkezlerinden Gıda Çarşısı’nın hemen yanında kalan ve mülkiyeti belediyeye ait olan arazide, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor...

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Bahçeler Müdürlüğü

Yılda ortalama 300 bin lale yetiştiren Güngören Belediyesi, ilçenin görünümüne renk katması ve ilçe sakinlerinin çiçeğe olan ihtiyaçlarının giderilmesi için 200 bin adet laleyi Güngören’e ekiyor, 100 bin laleyi ise vatandaşlara, okul ve kamu kuruluşlarına dağıtıyor. Bu yıl da Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ektiği lale ve sümbüller baharın gelmesiyle Güngören’e ayrı bir renk getirdi. Baharın habercisi olan ve bir devre adını veren rengarenk laleler, nazlı görünümleri ve güzellikleriyle Güngören’e renk kattı. Sadece Güngören’in parklarında ve bahçelerinde değil cadde, sokak, orta refüj ve kavşaklara ekilen lale ve sümbüllerle Güngören bahar aylarında seyrine doyum olmayan bir görünüme...