16 / 05 / 2024

Bahçelerüstü Mahallesi konut

Bahçelerüstü Mahallesi konut

Bahçelerüstü Mahallesi'nde gecekonduda oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski evlerinin yerine lüks dairelerine kavuştu ama sıkıntıları sona ermedi Mamak'ta Bahçelerüstü 49. sokak sakinleri yaklaşık sekiz aydır şantiye elektriği kulla

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi yüzde 95'e ulaştı!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor.

Asma Bahçeler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de fiyatlar güncellendi! 541 bin TL'ye 2+1!

Daire fiyatlarının güncellendiği Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 541 bin 360 TL'den başlıyor. Projede daireler 2+1'den bahçe ve dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 867 bin TL'ye 4+1 dubleks!

183 metrekarelik 4+1 dublekslerin fiyatlarının 867 bin liradan başlangıç gösterdiği Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası özel proje konut kredisi olanakları sunuluyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de teslime son 8 ay!

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 556 bin 500 TL'ye 2+1! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Dekar Asmalı Bahçeler projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 556 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire seçenekleri 2+1'lerden başlıyor.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı.

Dekar Asmalı Bahçeler'in ilk etap teslimleri 8 ay sonra!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Aşmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Bahçelerüstü Mahallesi konut Haberi

Bahçelerüstü Mahallesi konut
Yıllarca Mamak Bahçelerüstü Mahallesi'nde gecekonduda oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski evlerinin yerine lüks dairelerine kavuştu ama sıkıntıları sona ermedi. Mamak'ta Bahçelerüstü 49. sokak sakinleri yaklaşık sekiz aydır şantiye elektriği kullanıyor. Elektrik faturalarının bin TL civarında geldiğini iddia eden mahalle sakinleri yüksek ücretli fatura ödemekten şikayetçi.
Kendilerine gelen elektrik faturasında, müşteri grubu kısmında, 'dağıtım sistemi kullanıcısı, ticarethane' olarak gösterildiklerini vurgulayan mahalleli, çözüm bekliyor.
Belediyenin gaz ve su aboneliğini verdiğini söyleyen mahalle sakini Selahattin Saraçoğlu, EnerjiSA'ya gittiklerinde kendileriyle ilgilenilmediği iddiasında bulundu. Başkent'in göbeğinde elektrik sorunu yaşadıklarını ifade eden Saraçoğlu, "Şubat ayından beri buraya taşındım ve taşındığım günden bu yana bu elektrik sorunuyla ilgileniyorum.
Yetkili bütün yerlere başvurduk ama sorunumuz çözülmedi" dedi.
Elektrik hatlarının yetersiz olduğundan dolayı yetkili şirketin mahallelerine elektrik vermediğini belirten İsmail...