01 / 05 / 2024

bahçeli evler dekar yapı teslim tarihi

bahçeli evler dekar yapı teslim tarihi

Dekar Yapı imzasıyla Çengelköy'de yükselen Bahçeli Vadi Çengelköy projesi Aralık 2013'te teslim ediliyor. Bahçeli Vadi projesinde 1+1'den 4+1'e kadar 11 farklı ev tipi yer alıyor.

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Koronavirüsle yazlıklar ve bahçeli evlere talep arttı!

Koronavirüs salgını, emlak tercihlerini de değiştiriyor. Evde kal çağrısıyla birlikte vatandaşların akıllarına yazlıklar ve bahçeli müstakil evler geliyor. Salgınla birlikte rahat ve izole yaşamak isteyen vatandaşlar, arsa arayışlarını artırdı. Uzmanlar müstakil evlere talebin artacağını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim? 150 milyon lira yatırımla yükselen Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli evler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı'nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü'nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor.

Dekar Asmalı Hayat konutlarında ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı’nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü’nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı’nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü’nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor. İşte projenin ayrıntıları...

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi!

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi 'nde konut fiyatları 664 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede ikiz bahçeli, sıralı bahçeli sıralı katlı ve bahçeli evler bulunuyor.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa etmeyi hedefleyen ve bu kapsamda Günışığı Evleri, Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ve Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni projeye hazırlanıyor

bahçeli evler dekar yapı teslim tarihi Haberi

bahçeli evler dekar yapı teslim tarihi

Bahçeli evleri Aralık ayında teslim edilecek azkatlı bahçeli ev konseptli projeleri ile tanınan Dekar Yapı, Çengelköy'de inşa ettiği Bahçeli Vadi Çengelköy projesini Aralık 2013'te teslim etmeye hazırlanıyor.


 Bahçeli Vadi Çengelköy, her biri bahçeli olarak tasarlanan 28 dubleks ev ve 30 daireden oluşuyor. 

Bahçeli Vadi Çengelköy'deki konutlarda 48'den 189 metrekareye kadar değişen büyüklükte 1+1'den 4+1'e kadar 11 farklı ev tipi yer alıyor. 


Bahçeli Vadi Çengelköy'de toplam 58 aile...