05 / 05 / 2024

Bahçeli evlerin metrekaresi 3.500 TL

Bahçeli evlerin metrekaresi 3.500 TL

Dekar DK'nin yeni projesi ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev hayalini gerçeğe dönüştürülecek şekilde tasarlandı. Toplamda 650 bahçeli evden oluşacak yeni proje Dekar Asmalı Bahçeler satışa sunuluyor.

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Bahçeli evlerin satışı katlandı!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Bahçeli, butik projelerin satışı katlandı. Özellikle 2-2.5 milyon lira bandındaki konutlar çok hızlı satılıyor" dedi...

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Bu yıl balkonlu bahçeli konutlara talep artacak!

Koronavirüsün konut sektörüne etkileri hakkında görüşlerini paylaşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, bu yıl, bahçeli, balkona sahip evlerin dönemin ihtiyacına uygun olarak daha hızlı satılacağını söyledi.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Bahçeli evlerin metrekaresi 3.500 TL Haberi

Bahçeli evlerin metrekaresi 3.500 TL

Dekar DK, Bahçeşehir’de her evin kendine özel bir bahçesi olan, toplamda 650 bahçeli evden oluşacak en yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’i satışa sundu.İlk olarak projenin 1. kısmı olan 50 bin metrekare üzerinde konumlanmış 228 evin satışı yapılıyor. Dekar Asmalı Bahçeler'le şehrin içinde bahçeli yaşam özlemini hayata geçirdiklerini ifade eden Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Her bütçeye uygun 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçenekleriyle herkesi bahçeli ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan evlerin metrekare fiyatları 3.500 - 4.800 TL arasında." değerlendirmesinde...