04 / 05 / 2024

Bahçelievler 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yerine ne yapılacak

Bahçelievler 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yerine ne yapılacak

Bu yıl tamamen boşaltılan Bahçelievler'deki İstanbul 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hastanesinde yıkım çalışmaları başladı. Peki 69 bin 380 metrekare hastane alanına ne yapılacak? Çalışmaları hangi firma yapıyor?

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Rams Garden Bahçelievler'de teslime özel yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde teslime özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Gardenia Bahçelievler'de yüzde 30 peşinatla 18 ay vade!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Gardenia Bahçelievler projesinde yüzde 30 peşinat ve 18 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1249, 1250, 1251 nolu imar adaları ve muhtelif parseller ile çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Tual Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Tual Bahçekent " projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Bahçelievler 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yerine ne yapılacak Haberi

Bahçelievler 75.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yerine ne yapılacak


İstanbul Bahçelievler'de yer alan 75. Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi'nin yıkım çalışmaları başladı. A, B ve C blok olarak 3 bloktan oluşan hastanenin  A blok yıkımı tamamlandı.


2007 yılında hastanenin yanında yapımına başlanan CarrefourSA'nın çalışmaları sırasında 130 yataklı A blokta çökme yaşanmıştı. A bloğun aynı yıl boşaltıldığı hastaneye "Dikkat Çökme Tehlikesi vardır"  yazılı tabelalar asıldı. 



Hastalarına randevu veremeyen Bahçelievler 75. Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi'nin tüm blokları bu yıl boşaltıldı. Hastane bu yıl mart ayında açılan Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde geçici olarak hizmet vermeye başladı.



Bahçelievler 75. Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ne olacak?


İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan 110 bin metrekare alanda, yeniden 400 yataklı fizik tedavi hastanesi ve sağlık meslek yüksek okulu yapılacak. A...