30 / 04 / 2024

Bahçelievler göçük son durum

Bahçelievler göçük son durum

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! '31 Aralık son gün' uyarısı dikkat çekti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, aralık ayına ilişkin gram altın, dolar, gram gümüş, ons altın ve ons gümüş tahminlerinde bulundu. Memiş'in '31 Aralık son gün' uyarısı ise dikkatleri çekti.

Fiat Egea Cross'a 10 bin liralık son dakika indirimi geldi! Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'a tam 10 bin liralık son dakika indirimi geldi. Peki Egea Cross'un Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın...

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Bahçelievler göçük son durum Haberi

Bahçelievler göçük son durum

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.


Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Şenlik Sokak'ta depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak yeniden yapımına başlanan Şirintepe Ortaokulu inşaatında dün toprak kayması başladı. Kayan toprağın ağırlığına dayanamayan istinat duvarı gece saatlerinde çöktü.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve belediye ekipleri, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucu toprak kaymasının devam edebileceği olasılığına karşılık Şenlik Sokak ile Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir kısmı trafiğe kapatıldı.


Toprak kaymasından dolayı yıkılma tehlikesi bulunan 30 metrelik kule vinç nedeniyle de Şenlik Sokak'taki 7 apartman tahliye edildi.


Bu binalarda kalan vatandaşlar belediye tarafından spor salonuna yerleştirildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.


Sabah


Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

İstanbul'da göçük paniği,...