11 / 05 / 2024

Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi

Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi

100. Yıl Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi tarafından bataklık alanı alarak “Yeşil Alan” olarak bağışlayan kooperatif yönetimi, yıllar sonra yeşil alan olarak bırakılan arsayı önce park yapıp, ardından imara açması mahalleri ayaklandırmıştı.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Gardenia Bahçelievler'de yüzde 30 peşinatla 18 ay vade!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Gardenia Bahçelievler projesinde yüzde 30 peşinat ve 18 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Nef Bahçelievler konut satış fiyatları 2017!

Nef Bahçelievler Konutları 640 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Bahçelievler'de yükseliyor. Proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor...

Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi Haberi

Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi

Halkın ayaklanması sonrasında parselin satışı Antakya Belediyesi tarafından durdurulmuş, daha sonra görüşülmek üzere ileri bir tarihe ertelenmişti.


Mülkiyeti Antakya Belediyesi’ne ait olan Saraycık Mahallesi 1812 ve 1813 no.lu parsellerin Antakya Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta 24 Aralık 2015 tarihinde açık arttırma usulü ile ihaleye çıkarılması ile 1812 no.lu arsanın muhammen bedeli 890 bin 526 Türk Lirası ve 1813 no.lu parselin muhammen  bedeli 814 bin 320 Türk Lirası bedelle satışa çıkarılması “Acaba arsa birilerine peşkeş mi çekilecek?” sorusunu da beraberinde getirdi.


Hatay’ın Büyükşehir statüsüne alınmasının ardından yeni kurulan Antakya Belediyesi tarafından önce yürüyüş parkuru düzenlenip park olarak dizayn edilen, daha sonra belediyeye gelir sağlamak üzere 100. Yıl Bahçelievler Konut Yapı Kooperatifi’nin dönemin Antakya Belediye Başkanı Mahmut Alpagot’a “Yeşil Alan” olarak bağışladığı 1812 ve...