03 / 05 / 2024

Bahçelievler spor tesisi

Bahçelievler spor tesisi

Bahçelievler’de yılsonunda bitirilmesi planlanan ve bugün temelleri atılan spor tesisinin temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş alanını dolduran vatandaşlara 'Açılış Tarihi Sürprizi' yaptı.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

Bahçelievler Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesince Bahçelievler'de yapımı biten ve gerçekleştirilecek Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Temel Atma ve Yüzme Havuzu Açılış Töreni gerçekleşti.

Bahçelievler Zafer Mahallesi'ndeki yüzme havuzu açıldı!

Bahçelievler Belediyesi'nin “Bahçelievler’de yüzme bilmeyen kalmayacak” sloganı ile başlayan Yüzme Havuzları projesi kapsamında Bahçelievler Zafer Mahallesinde yapımı tamamlanan spor tesislerinden ilki törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Başkan Topbaş'tan Bahçelievler'e duble metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler'de Yüzme Havuzu ve spor kompleksinin temel atma töreninde konuştu. Topbaş, Bahçelievler için duble metro müjdesi verdi..

Bahçelievler Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Bahçelievler’de yılsonunda bitirilmesi planlanan ve bugün temelleri atılan spor tesisinin temel atma törenine katılan Başkan Kadir Topbaş alanını dolduran vatandaşlara 'Açılış Tarihi Sürprizi' yaptı.

Bahçelievler'e yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Bahçelievler, yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokakta yer alacak tesisin proje ihale aşamaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Bahçelievler spor yatırımlarına ağırlık veriyor!

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor.

Kocaeli Şirinsulhiye Spor Tesisi yarın hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yaptırılan spor tesisi, 15 Temmuz Salı günü saat 20.00’de düzenlenecek programla hizmete girecek.

Bahçelievler Eviza Konakları satılık daire!

Bahçelievler Eviza Konakları satılık daire fiyatları 500 bin liradan başlayarak, 890 bin liraya kadar yükseliyor. Eviza Konakları Bahçelievler'de 2+1 ve 4+1 dairelerin tamamının satışı gerçekleştirildi...

Bahçelievler'de bin 600 çürük bina yeniden yapıldı!

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ilçede kentsel dönüşüm kapsamında bin 600 binayı sil baştan yenilediklerini söyledi. Develioğlu, dönüşüm çalışmalarının vatandaşlara olumlu yansıdığını, arazi ve arsa fiyatlarında artış yaşandığını ifade ett

Bahçelievler spor tesisi Haberi

Bahçelievler spor tesisi


Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sağlıklı ve sporcu gençler yetiştirmek adına önemli projelere imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugün de yeni bir spor tesisi için daha temel attı.

Bahçelievler’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı temel atma törenine Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.


Açılış töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, zamanında plansız ve programsız gelişen İstanbul’da insanların en genel ihtiyaçlarından biri olan spor tesislerinin yapılmadığını ve bu işleri yapmanın kendilerine düştüğünü söyledi.


Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerine emanet edilen İstanbul’a layık olacak şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Topbaş, “Eskiden İstanbul’da müteahhitler 4 katlı binaları hidroforlu lüks daire diye binalara reklam asarak satardı. Hamdolsun biz İstanbulluların su problemini çözdük” dedi.

Bütçede aslan...