05 / 05 / 2024

bahçelievler yeni yaşam düğün salonu

bahçelievler yeni yaşam düğün salonu

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile dün akşam gerçekleşen törenle nişanlandı.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

bahçelievler yeni yaşam düğün salonu Haberi

bahçelievler yeni yaşam düğün salonu

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Pınar Doğan, Yunus Çakır ile nişanlandı.


Pınar Doğan ile Yunus Çakır'ın nişanı dün akşam (22 Ocak 2017 Pazar) saat 19:00'da Bahçelievler Yeni Yaşam Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. 


Evliliğe ilk adımlarını atan genç çifte Emlak Kulisi ailesi olarak mutluluklar...