05 / 05 / 2024

Bahçelievlerde hastane açılışı ne zaman

Bahçelievlerde hastane açılışı ne zaman

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağlar mevkiinde yaptıkları devlet hastanesinin açılışını önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştireceklerini söyledi. İstanbul'un en prestijli hastanelerinden biri...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

81 kentte 66 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek! 

Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devam eden millet bahçesi projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açılıyor!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açılıyor...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

AKM Millet Bahçesi yarın açılıyor!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yarın 13.30'da açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

Bahçelievlerde hastane açılışı ne zaman Haberi

Bahçelievlerde hastane açılışı ne zaman

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmeye Haber Müdürümüz Kenan Kıran ile Reklam Müdürümüz Adem Şahin de eşlik etti Osman Develioğlu. Mustafa Karahasanoğlu'na Bahçelievler'de hayata geçirdikleri ve önümüzdeki dönem için hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Develioğlu, Bağlar mevkiinde yaptıkları devlet hastanesinin açılışını önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştireceklerini söyledi. Develioğlu. "Bugüne kadar devlet hastanesi olmayan Bahçelievler. Türkiye'nin en güzel ve en modern hastanelerinden birine kavuştu. Arsası, belediyemiz tarafından satın alınan, projesi belediyemiz tarafından hazırlanan 5 yıldızlı hastanemiz 57.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olup sadece bölgemizin değil, İstanbul'un en prestijli hastanelerinden biri" diye konuştu. Karahasanoğlu ise çalışmalarından dolayı Osman Develioğlu'nu tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 


Yeni Akit...