09 / 05 / 2024

Bahçelievlerde sabit pazar alanı nerede yapılacak. Bahçelievlerde yeraltı katlı otoparkı nerede yapılacak

Bahçelievlerde sabit pazar alanı nerede yapılacak. Bahçelievlerde yeraltı katlı otoparkı nerede yapılacak

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün Bahçelievlerde'de açıldı.

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievlerde'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Yıldız tarafından kuruldu. 

Bahçe ve balkonlara 450 milyon TL harcıyoruz!

Bahçe ve balkonların nefes alma yeri olarak görülmesi, bu alanlar için yapılan harcamaları giderek artırıyor. Bu da bahçe mobilyaları pazarının büyümesini beraberinde getiriyor.

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Kayseri Organik Bahçe'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan ve Organik Bahçe olarak da nitelendirilen Doğal Tarım Ürünleri Üretim ve Pazar Yeri'nin temeli törenle atıldı.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Bahçelievlerde sabit pazar alanı nerede yapılacak. Bahçelievlerde yeraltı katlı otoparkı nerede yapılacak Haberi

Bahçelievlerde sabit pazar alanı nerede yapılacak. Bahçelievlerde yeraltı katlı otoparkı nerede yapılacak

Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 11383 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014 Perşembe) askıya çıkarıldı.


Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark ve yol alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28421 dosya numaralı imar planlarını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve sabit pazar imar planını 31 Ekim 2014'te askıdan indirecek. Detaylar şöyle;


Plan Notları!




1- Plan onama sınırı, İstanbul ili Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak mahallesi, 11383 Parsel  sınırıdır.


2- Plan onama sınırı içindeki alan, "Sabit Pazar...