03 / 05 / 2024

Bahçen Elvanşehir arsa alanı

Bahçen Elvanşehir arsa alanı

MAHALLE konseptiyle sıcak ve samimi bir yaşamı vaat eden Bahçe'n Elvanşehir, Elvanşehir'e yeni bir soluk getiriyor. Yeni dairelerine taşınmaya başlayan Bahçe'n Elvanşehir sakinleri, projenin olanaklarından faydalanmaya başladı...

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Kayseri Büyükşehir arsa satışından 15.3 milyon TL kazandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında yer alan arsalar ile Gültepe Mahallesi'ndeki arsanın satışı için ihale yaptı.

Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci uzatıldı!

Başakşehir’de hayata geçen Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci Mayıs'a kadar uzatıldı.Gelen taleplerin 175’i bir haftada satışa dönüştürüldü.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Kirada en hesaplı şehir İstanbul!

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Kira, yemek sinema bileti fiyatlarında en hesaplı şehir İstanbul oldu. Şampiyon ise Singapur...

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Bahçen Elvanşehir arsa alanı Haberi

Bahçen Elvanşehir arsa alanı

MAHALLE konseptiyle sıcak ve samimi bir yaşamı vaat eden Bahçe'n Elvanşehir, Elvanşehir'e yeni bir soluk getiriyor. Yeni dairelerine taşınmaya başlayan Bahçe'n Elvanşehir sakinleri, projenin olanaklarından faydalanmaya başladı. 


Proje, şehrin karmaşasından sıyrılarak kendi mahallesinde yaşamak isteyenleri bir araya getirdi. Bahçe'n Elvanşehir'de çocuklar mahallede diledikleri gibi oyun oynuyor, aileler ise gönül rahatlığıyla komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor. Site hayatının rahatlığım mahalle konseptinin sıcaklığıyla buluşturan Bahçe'n Elvanşehir, hem ulaşım kolaylığı hem de çevresindeki imkanlarla Elvanşehir'de yaşamayı cazip kılıyor. 


Hürriyet Ankara İnşaat...