09 / 05 / 2024

bahçeşehir file mağaza

bahçeşehir file mağaza

File markası ile ‘süpermarket’ pazarına giren BİM’in İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, discount (indirim) süpermarket konseptiyle yeni bir satış modeli sunacaklarını söyledi..

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Göleti'nin imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet bölgesine kafeteryalar, mağazalar halkın ve kamuoyunun tüm tepkilerine rağmen inşa edildi. Mahkeme iptal kararını çok geç verdi...

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Spradon Quartz sakinleri ayaklandı!

Bahçeşehir Spradon Quartz site sakinleri artan aidatlar ve haksız talep edildiğine inandıkları ek ödemelerle mağdur edildiklerini belirtiyorlar.

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey metrosunda son durum!

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı için TBM (tünel açma makinası) siparişleri verildi. Metro hattının Ağustos 2020'de açılması planlanıyor. 

Bahçeşehir Göleti'nde yapılaşma tartışmasına son nokta!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Göleti’yle ilgili tartışmalara cevap verdi. Uysal, ‘Gölete beton atmak için kafayı sıyırmak gerek. Kafayı sıyırmadım, Gölet alanında dokuyu bozan bir müdahale yok'' diye konuştu.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat başladı!

Bahçeşehir’de Gölet Alanı'nda yeni bir tartışma alevlendi. Mvcut gölet alanındaki çay bahçesinde 2 katlı beton bir bina inşa ediliyor. Bölgede kaçak yapılaşmanın başladığı söylendi.

Cemal Canpolat: Bahçeşehir Gölet için mücadelemizi sürdüreceğiz!

Bahçeşehir Gölet’e kafe, restoran ve barların da bulunduğu 107 adet ticari ünite yapılması için çalışma başlatılmıştı, olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "Bahçeşehir Göleti'nin takipçisiyiz" dedi.

bahçeşehir file mağaza Haberi

bahçeşehir file mağaza

BİM, File markası ile ‘süpermarket’ pazarına giriyor. BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, ilk mağazanın İstanbul Bahçeşehir’de yaklaşık 1.000 metrekarelik bir alanda açılacağını söyleyerek, önümüzdeki yıl 10 File açacaklarını belirtti.

Dortluoğlu, ortalama 3 bin - 3 bin 500 farklı ürünün bulunacağı mağazalarda, et, şarküteri, taze sebze  meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümlerinin yer alacağını kaydetti.

Toplam 4 bin 500’e yakın mağazası bulunan BİM’in 1995 yılında Türkiye’yi perakende satışta yüksek indirim (hard-discount) modeli ile tanıştırdığını hatırlatan Dortluoğlu, “Şimdi de File ile tüketicilerimizi yeni ve farklı bir satış modeli ile buluşturacağız” diye konuştu.


Mahalle hissi yaşatacak

Türkiye’nin son dönemde yakaladığı istikrarlı ekonomik büyüme çizgisi sayesinde kişilerin ve ailelerin tüketim alışkanlıklarında da önemli değişimler yaşandığına dikkat Çeken Dortluoğlu, “Müşterilerimiz temel gıda maddelerinin dışında da düşük...